23 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

A.Ş.K. yeni bölüm başladı 22:36. :)

Yuh,yarım saat reklam arası.Bunu hiç görmemiştim bölümlerin başında,iyiymiş.Allah arttırsın.
Bu hafta reklam stratejisi değişmiş böyle değildi geçen hafta. Jenerikten sonra eğer 3dk'lık yeni bölümü saymazsak kesintisizi yarım saat reklam verdiği halde, hala "reklasız gitti" "yürek yok" deniliyor 😕

bu bölümden sonra diğer diziler kaliteliyim diyebiliyorsa kayıp ne oluyor kayıp kaliteli ise diğer diziler ne oluyor kaç dk dir süşünüyorum çözemedim :F @yakup09
Ama hakikatten çok etkileyici bir bölümdü ben TOTAL olduğum için alışığım siz biraz şok oldunuz normaldir. :) Yiğidi öldür hakkını verme Kayıp Pazartesi'nin en kaliteli dizisidir açık. :)

Kayıp'ın bölümü çok güzeldi, gerçekten tebrik ederim..

Ama hakikatten çok etkileyici bir bölümdü ben TOTAL olduğum için alışığım siz biraz şok oldunuz normaldir. :) Yiğidi öldür hakkını verme Kayıp Pazartesi'nin en kaliteli dizisidir açık. :)
pazartesi totallerinin saldırısına uğrama aman dikkat et :A sana konsey akrarı çıkartıp pazartesileri korusak mı :A @sokak sanati ne dersin :F

Sadece pazartesinin degil sezonun en kaliteli dizisi bence. Bizimkiler diziden cakmiyor ya bu 14 bolum amerika da falan yayinlansa burdakinden daha cok ilgi gorur