Bu hafta reklam stratejisi değişmiş böyle değildi geçen hafta. Jenerikten sonra eğer 3dk'lık yeni bölümü saymazsak kesintisizi yarım saat reklam verdiği halde, hala "reklasız gitti" "yürek yok" deniliyor 😕Yuh,yarım saat reklam arası.Bunu hiç görmemiştim bölümlerin başında,iyiymiş.Allah arttırsın.
Tam da onu diyodun işte, kayıp tüm gün ve saatleri doşarak ve sürekli reklama girerek gövde gösterisi yapıyor.kayipta ki yurek bunlarda yok
kayipta ki yurek bunlarda yok
Spinoza yaşasaydı eğer, o bile bi çözüm getiremezdibu bölümden sonra diğer diziler kaliteliyim diyebiliyorsa kayıp ne oluyor kayıp kaliteli ise diğer diziler ne oluyor kaç dk dir süşünüyorum çözemedim @yakup09
Evet boyle boyle hic caktirmiyoruz beylerTam da onu diyodun işte, kayıp tüm gün ve saatleri doşarak ve sürekli reklama girerek gövde gösterisi yapıyor.
şoktan çıkıp övgüye başladılarsa ne mutlu onlara ben hala şoktayımSpinoza yaşasaydı eğer, o bile bi çözüm getiremezdi
Sosyal ağ'larda da kayıp'a övgüler yığılıyor.
Ama hakikatten çok etkileyici bir bölümdü ben TOTAL olduğum için alışığım siz biraz şok oldunuz normaldir. Yiğidi öldür hakkını verme Kayıp Pazartesi'nin en kaliteli dizisidir açık.bu bölümden sonra diğer diziler kaliteliyim diyebiliyorsa kayıp ne oluyor kayıp kaliteli ise diğer diziler ne oluyor kaç dk dir süşünüyorum çözemedim @yakup09
Ama artık çeki düzen versin kanal bu kadar bonkörlük yeter.Evet boyle boyle hic caktirmiyoruz beyler
pazartesi totallerinin saldırısına uğrama aman dikkat et sana konsey akrarı çıkartıp pazartesileri korusak mı @sokak sanati ne dersinAma hakikatten çok etkileyici bir bölümdü ben TOTAL olduğum için alışığım siz biraz şok oldunuz normaldir. Yiğidi öldür hakkını verme Kayıp Pazartesi'nin en kaliteli dizisidir açık.
Şoktan zaten garip garip tebrik yorumları varşoktan çıkıp övgüye başladılarsa ne mutlu onlara ben hala şoktayım
Sence benim gibi Ağır TOTAL birisi???? Korkarmıyım.pazartesi totallerinin saldırısına uğrama aman dikkat et sana konsey akrarı çıkartıp pazartesileri korusak mı @sokak sanati ne dersin
Kesinlikle kalite Kayıptan sorular bugün.Ama hakikatten çok etkileyici bir bölümdü ben TOTAL olduğum için alışığım siz biraz şok oldunuz normaldir. Yiğidi öldür hakkını verme Kayıp Pazartesi'nin en kaliteli dizisidir açık.
işte ağır totaller de hep bundan ölüyor bak hde deki dede bana bişi olmaz dedi performansı artırmak için aldı hapı aldı hapı gecesine öldü gitti kariyerinin en verimli yerindeSence benim gibi Ağır TOTAL birisi???? Korkarmıyım.
Sadece pazartesinin degil sezonun en kaliteli dizisi bence. Bizimkiler diziden cakmiyor ya bu 14 bolum amerika da falan yayinlansa burdakinden daha cok ilgi gorurAma hakikatten çok etkileyici bir bölümdü ben TOTAL olduğum için alışığım siz biraz şok oldunuz normaldir. Yiğidi öldür hakkını verme Kayıp Pazartesi'nin en kaliteli dizisidir açık.