22 Temmuz 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Büyük final belli desene, bakalım ipi hangisi göğüsleyecek
Yok yok bence final öyle olmaz. Dur şuan aklımda değil hangi diziler vardı zamanında. Suskunlar varsa benim de favorilerimden biri o

Yaprak Dökümü var. Daha var da var

Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğim bu yarışmada yarışacak dizileri sizlere tanıtma amaçlı ve orda da hangileri ilgi görüyor görmüş oluyorum

Reactions: Bully
Suskunlar ve Yaprak Dökümü her ne kadar başarılı diziler olsalar da Aşk-ı Memnu ve Ezel'in farklı boyutta olduklarını ve finale onların kalacağını düşünüyorum ben.

Reactions: Dosi
Suskunlar ve Yaprak Dökümü her ne kadar başarılı diziler olsalar da Aşk-ı Memnu ve Ezel'in farklı boyutta olduklarını ve finale onların kalacağını düşünüyorum ben.
Ya yarı finalde eşleşirlerse?

Kurayı ben çekmeyeceğim zaten. Öyle bir durumda kura çektiren ismi hedef gösteririm
geçen sefer @Tolstoyevski 'ye çektirtmiştim. Zamanı gelince de kim dizilerle alakasızsa ona yaptırırım

Yarı finalde eşleşirlerse o zaman yapacak bir şey yok
Ama o kurayı çeken büyük linci de hak eder

Reactions: Dosi
Yarı finalde eşleşirlerse o zaman yapacak bir şey yok
Ama o kurayı çeken büyük linci de hak eder
Deme böyle ya, sonra kura çekmeyi istemez kimse

Aklımda var bir kaç isim

Yarı finalde o kurayı çekene geçmiş olsun şimdiden...
Neyse ben bunun çaresinede bakarım. Daha final turları belli olmadan numaralarla kura çektirtirim ve gruplardaki sıralamalarına göre üst tura çıkan eşleşir

Bursaspor - Adana Demir Spor | BeinSport Max1 HD 21.00

Kesin olur yapmana bile gerek yok.
Nasılsa forumu Beren Saat kurduğu için her etkinlikte onun finale taşınması gerekiyor unuttun mu.
Atiye elendi finale çıkmadan, tezin çürüdü