- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
İyi çalışıyorsun görüyorum gün içinde duyuruyu yaparım@Dosi diss savaşları ne zamandı ekleniyor dimi
İyi çalışıyorsun görüyorum gün içinde duyuruyu yaparım@Dosi diss savaşları ne zamandı ekleniyor dimi
Ben kaç kere basıyorum damarlara diss atmıyorlarİyi çalışıyorsun görüyorum gün içinde duyuruyu yaparım
Kıymıyorlar demek ki sanaBen kaç kere basıyorum damarlara diss atmıyorlar
Lafı söylüyorlar diss de atsınlarKıymıyorlar demek ki sana
Akmaya devam ediyor. Efsane Aşk-ı Memnu farkı.@Bully reyting konusunda kapanışı iyi yapmışsın normal zamanları aratmamış konu
İyi basamıyorsun damarlara bir de denizz19 farkı var herkes benim gibi gediğine koyamıyor lafı @DosiBen kaç kere basıyorum damarlara diss atmıyorlar
Ayyy kıt kanaat Türkçe biliyor bana Türkçe öğretiyor@denizz19 "iyi damar basamıyorsun demek ki" diye yazabilirdin. Üslubu tam anlamadım ama uygun bir söylem değil gibime geldi editle
Önce sevindirip sonra üzmek istedim, amacıma ulaştıysam ne mutlu.Len @Tolstoyevski olmamışımı geri ver tilki
Türklerin bir tabiri vardır ama demeyeyim şimdiÖnce sevindirip sonra üzmek istedim, amacıma ulaştıysam ne mutlu.
@Tolstoyevski diss atınca sakıncalı olduğunu düşündümAyyy kıt kanaat Türkçe biliyor bana Türkçe öğretiyor
İlk 97 bölümü diyorum be, diğeri finalsiz bitti zatenKurtlar Vadisi finaliyle 1 reyting alamaz
Sen kaç yıldır forumdasın ustası olmuşsun işin.İyi basamıyorsun damarlara bir de denizz19 farkı var herkes benim gibi gediğine koyamıyor lafı @Dosi
7 Ocak 2012'den beri burdayımSen kaç yıldır forumdasın ustası olmuşsun işin.
O da alamazİlk 97 bölümü diyorum be, diğeri finalsiz bitti zaten
İste çok uzun süredir buradasın.7 Ocak 2012'den beri burdayım
Kurtlar Vadisi finali yayınlansa 4 5 alır rahat.Kurtlar Vadisi finaliyle 1 reyting alamaz