22 Temmuz 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Sen Çal Kapımı adlı dizimiz 7.41 reyting alarak yine harika gitmiş. :bhr::Z

Bay Yanlış'ımın tekrarı harika gitmiş, yarın 6.50 alırız artık. :Z:Z:oley::oley: @Emre Ozansoy @Angelica

Son düzenleme:
Bir dizi düşünün ki 10 yıl sonraki tekrarı PT’de 3 reyting alıyor ve 3.oluyor. :Z Ben gündüz tekrarları bile 2 alırken dün akşam 4 bekliyordum gerçi ama defalarca tekrara rağmen çok iyi. :Z Birçok diziyi o saate koysak bu reytingi alamaz. Kalite asla tesadüf değildir. :bhr:

Bir dizi düşünün ki 10 yıl sonraki tekrarı PT’de 3 reyting alıyor ve 3.oluyor. :Z Ben gündüz tekrarları bile 2 alırken dün akşam 4 bekliyordum gerçi ama defalarca tekrara rağmen çok iyi. :Z Birçok diziyi o saate koysak bu reytingi alamaz. Kalite asla tesadüf değildir. :bhr:
Katılıyorum büyük basarı

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Özgür
Aşkı Memnu çok iyi gitmiş PT'da tebrikler.
Masterchef dün son eleme bölümüyle ekrandaydı bugün 6+ alır.

@Bully reyting konusunda kapanışı iyi yapmışsın :A normal zamanları aratmamış konu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Sen Çal Kapımı yükselişini devam ettiremiş. Herhalde Afili Aşk gibi olacak. Aşk-ı Memnu'nun tekrarıyla övünenler. Kurtlar Vadisi finali Show'da yayınlansa Aşk-ı Memnu'yu ikiye katlar :A

Bir dizi düşünün ki 10 yıl sonra yayınlanan bilmem kaçıncı tekrarıyla bile reytinglerde zirveyi zorluyor :A Bu reytingleri bir Kurtlar Vadisi, bir de Aşk-ı Memnu alabilirdi :D

Her yaz dizisinden bir parça alan yeni sezon dizilerinin çöküşünü izlemek de ayrı zevkli oluyor :F

Bir dizi düşünün ki 10 yıl sonra yayınlanan bilmem kaçıncı tekrarıyla bile reytinglerde zirveyi zorluyor :A Bu reytingleri bir Kurtlar Vadisi, bir de Aşk-ı Memnu alabilirdi :D

Her yaz dizisinden bir parça alan yeni sezon dizilerinin çöküşünü izlemek de ayrı zevkli oluyor :F
Kurtlar Vadisi finaliyle 1 reyting alamaz :A