İyi çalışıyorsun görüyorum
İyi çalışıyorsun görüyorum
Ben kaç kere basıyorum damarlara diss atmıyorlarİyi çalışıyorsun görüyorumgün içinde duyuruyu yaparım
![]()
Kıymıyorlar demek ki sanaBen kaç kere basıyorum damarlara diss atmıyorlar![]()
Lafı söylüyorlar diss de atsınlarKıymıyorlar demek ki sana![]()
Akmaya devam ediyor.
İyi basamıyorsun damarlara bir de denizz19 farkı varBen kaç kere basıyorum damarlara diss atmıyorlar![]()
Ayyy kıt kanaat Türkçe biliyor bana Türkçe öğretiyor@denizz19 "iyi damar basamıyorsun demek ki" diye yazabilirdin. Üslubu tam anlamadım ama uygun bir söylem değil gibime geldieditle
![]()
Önce sevindirip sonra üzmek istedim, amacıma ulaştıysam ne mutlu.Len @Tolstoyevski olmamışımı geri ver tilki![]()
Türklerin bir tabiri vardır ama demeyeyim şimdiÖnce sevindirip sonra üzmek istedim, amacıma ulaştıysam ne mutlu.![]()
@Tolstoyevski diss atınca sakıncalı olduğunu düşündümAyyy kıt kanaat Türkçe biliyor bana Türkçe öğretiyor![]()
İlk 97 bölümü diyorum be, diğeri finalsiz bitti zatenKurtlar Vadisi finaliyle 1 reyting alamaz![]()
Sen kaç yıldır forumdasın ustası olmuşsun işin.İyi basamıyorsun damarlara bir de denizz19 farkı varherkes benim gibi gediğine koyamıyor lafı
@Dosi
7 Ocak 2012'den beri burdayımSen kaç yıldır forumdasın ustası olmuşsun işin.![]()
O da alamazİlk 97 bölümü diyorum be, diğeri finalsiz bitti zaten![]()
İste çok uzun süredir buradasın.7 Ocak 2012'den beri burdayım![]()
Kurtlar Vadisi finali yayınlansa 4 5 alır rahat.Kurtlar Vadisi finaliyle 1 reyting alamaz![]()