22 Temmuz 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Büyük final belli desene, bakalım ipi hangisi göğüsleyecek :A
Yok yok bence final öyle olmaz. Dur şuan aklımda değil hangi diziler vardı zamanında. Suskunlar varsa benim de favorilerimden biri o :A
Yaprak Dökümü var. Daha var da var :A
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğim bu yarışmada yarışacak dizileri sizlere tanıtma amaçlı ve orda da hangileri ilgi görüyor görmüş oluyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yok yok bence final öyle olmaz. Dur şuan aklımda değil hangi diziler vardı zamanında. Suskunlar varsa benim de favorilerimden biri o :A
Yaprak Dökümü var. Daha var da var :A
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğim bu yarışmada yarışacak dizileri sizlere tanıtma amaçlı ve orda da hangileri ilgi görüyor görmüş oluyorum :A
Suskunlar ve Yaprak Dökümü her ne kadar başarılı diziler olsalar da Aşk-ı Memnu ve Ezel'in farklı boyutta olduklarını ve finale onların kalacağını düşünüyorum ben. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Suskunlar ve Yaprak Dökümü her ne kadar başarılı diziler olsalar da Aşk-ı Memnu ve Ezel'in farklı boyutta olduklarını ve finale onların kalacağını düşünüyorum ben. :A
Ya yarı finalde eşleşirlerse? :A
Kurayı ben çekmeyeceğim zaten. Öyle bir durumda kura çektiren ismi hedef gösteririm :A geçen sefer @Tolstoyevski 'ye çektirtmiştim. Zamanı gelince de kim dizilerle alakasızsa ona yaptırırım :A

Ya yarı finalde eşleşirlerse? :A
Kurayı ben çekmeyeceğim zaten. Öyle bir durumda kura çektiren ismi hedef gösteririm :A geçen sefer @Tolstoyevski 'ye çektirtmiştim. Zamanı gelince de kim dizilerle alakasızsa ona yaptırırım :A
Yarı finalde eşleşirlerse o zaman yapacak bir şey yok :A Ama o kurayı çeken büyük linci de hak eder :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarı finalde o kurayı çekene geçmiş olsun şimdiden... :A
Neyse ben bunun çaresinede bakarım. Daha final turları belli olmadan numaralarla kura çektirtirim ve gruplardaki sıralamalarına göre üst tura çıkan eşleşir :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aşk-ı Memnu'nun final bölümünü izleyeceğim. :)
Kaliteden anlıyorsun...

Spiderman.jpg

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Bully

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961