Büyük final belli desene, bakalım ipi hangisi göğüsleyecek2015 senesine kadar olan diziler yarışacak yani evet Ezel'de oluyor bu durumda
Büyük final belli desene, bakalım ipi hangisi göğüsleyecek2015 senesine kadar olan diziler yarışacak yani evet Ezel'de oluyor bu durumda
Yok yok bence final öyle olmaz. Dur şuan aklımda değil hangi diziler vardı zamanında. Suskunlar varsa benim de favorilerimden biri oBüyük final belli desene, bakalım ipi hangisi göğüsleyecek
Suskunlar ve Yaprak Dökümü her ne kadar başarılı diziler olsalar da Aşk-ı Memnu ve Ezel'in farklı boyutta olduklarını ve finale onların kalacağını düşünüyorum ben.Yok yok bence final öyle olmaz. Dur şuan aklımda değil hangi diziler vardı zamanında. Suskunlar varsa benim de favorilerimden biri o
Yaprak Dökümü var. Daha var da var
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğim bu yarışmada yarışacak dizileri sizlere tanıtma amaçlı ve orda da hangileri ilgi görüyor görmüş oluyorum
Ya yarı finalde eşleşirlerse?Suskunlar ve Yaprak Dökümü her ne kadar başarılı diziler olsalar da Aşk-ı Memnu ve Ezel'in farklı boyutta olduklarını ve finale onların kalacağını düşünüyorum ben.
Yarı finalde eşleşirlerse o zaman yapacak bir şey yok Ama o kurayı çeken büyük linci de hak ederYa yarı finalde eşleşirlerse?
Kurayı ben çekmeyeceğim zaten. Öyle bir durumda kura çektiren ismi hedef gösteririm geçen sefer @Tolstoyevski 'ye çektirtmiştim. Zamanı gelince de kim dizilerle alakasızsa ona yaptırırım
Deme böyle ya, sonra kura çekmeyi istemez kimseYarı finalde eşleşirlerse o zaman yapacak bir şey yok Ama o kurayı çeken büyük linci de hak eder
Yarı finalde o kurayı çekene geçmiş olsun şimdiden...Deme böyle ya, sonra kura çekmeyi istemez kimse
Aklımda var bir kaç isim
Neyse ben bunun çaresinede bakarım. Daha final turları belli olmadan numaralarla kura çektirtirim ve gruplardaki sıralamalarına göre üst tura çıkan eşleşirYarı finalde o kurayı çekene geçmiş olsun şimdiden...
Aşk-ı Memnu'nun final bölümünü izleyeceğim.
Kaliteden anlıyorsun...
Senden bu görseli bekliyordum ve beni şaşırtmadın.
TV izlemeyeceğim.
Yine başka dizi yokmuş gibi 10 sene önce sönmüş balonun şişirileceği bir gün.
Kesin olur yapmana bile gerek yok. Nasılsa forumu Beren Saat kurduğu için her etkinlikte onun finale taşınması gerekiyor unuttun mu.Ocak ayında yapılacak olan En Özlenilen Dizi'de bakalım şampiyon olacak mı
Senden bu görseli bekliyordum ve beni şaşırtmadın.
Bu arada 1K hit mi...Evlatlarım böyle anları bekliyorlar.
Bu arada 1K hit mi...
Yüzde yüz... Efsane olmak işte böyle bir şey...Aşk-ı Memnu etkisi diyebilir miyiz...
Atiye elendi finale çıkmadan, tezin çürüdüKesin olur yapmana bile gerek yok. Nasılsa forumu Beren Saat kurduğu için her etkinlikte onun finale taşınması gerekiyor unuttun mu.