Başta Reklam verdi ama Muhteşem Yüzyıl, Kanal D'de ki film , FOX Reklamlara girdiğinde tam başladı en iyisini yaptılar yani.75 dakika reklamsız gitti evet ama başlangıçta çok reklam verdiler.
Başta Reklam verdi ama Muhteşem Yüzyıl, Kanal D'de ki film , FOX Reklamlara girdiğinde tam başladı en iyisini yaptılar yani.75 dakika reklamsız gitti evet ama başlangıçta çok reklam verdiler.
Senaryo güzel de hareketlilik yok senaryoda bir de şu müzikleri fazlalaştırsınlar duygusal sahneler daha da artmalı.Başta Reklam verdi ama Muhteşem Yüzyıl, Kanal D'de ki film , FOX Reklamlara girdiğinde tam başladı en iyisini yaptılar yani.Bence sorun senaryo da Deniz bekleneni veremedi maalesef ki.
Düşünce eline ne geçecek, ne kazanacaksın?Rakipli ortam olunca My dağılmaya devam ediyor.
Yine düşmüş bu hafta.Nice düşüşlere.
Çok şey sen anlamazsın.😉Düşünce eline ne geçecek, ne kazanacaksın?
Doğru pek anlamam aklım fitne fesata çalışmıyor normaldir.Çok şey sen anlamazsın.😉
Hasetlik fesatlık sizden sorulur üstadım mesajıma ilk alıntı yapman meleklikten değil mi.Doğru pek anlamam aklım fitne fesata çalışmıyor normaldir.
Ah Lordly ah ne diyim ki ben sana.Hasetlik fesatlık sizden sorulur üstadım mesajıma ilk alıntı yapman meleklikten değil mi.))))
Ah Lordly ah ne diyim ki ben sana.
Insan o nefret dolu mesajları görünce rahat olamıyor işte.Deme işte alıntı da yapma sen de rahat ol ben de olayım.
alıştık artık acunu,ay yapımı,osman sınavı geçip onların adını tarihin tozlu sayfalarına gömünce my onlar napsınlar mecbur hayal kuracakalrbazı yorumlara gerçekten gülüyorum yorumların %90ı MY düşmüş diye ya kör müsünüz geçen haftadan daha çok izlendi?
MY akşam yine döktürdü bölüm çok iyidi ve 8.89 reytinge yükselmiş ama ab 9.42 ye düşmüş 🙁 olsun gelecek hafta baya yükselir 🙂 hem boş gün diyenleri anlamıyorum onlar da görmüyolar hiçbişeyi galiba e napsınlar onlarca dizi MY yi geçecekti hiçbirisi geçemeyince ne yapacaklarını şaşırdılar
Bir Gani Müjde yenilmedi.alıştık artık acunu,ay yapımı,osman sınavı geçip onların adını tarihin tozlu sayfalarına gömünce my onlar napsınlar mecbur hayal kuracakalr
yenilmemiş hali çarşambadan cuamrtesi,perşembe ve pazartesiye sürgün yediyse bir de yenilse nolurduBir Gani Müjde yenilmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?