22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @

helal olsun.. saygılar pompy..:)

Geçen sene dedim cuma cuma diye almadılar bu sene cuma en zor gün oraya aldılar. Şimdi çarşamba diyorum hadi alın. :A

Geçen sene dedim cuma cuma diye almadılar bu sene cuma en zor gün oraya aldılar. Şimdi çarşamba diyorum hadi alın. :A
Demek ki Yalan Dünya seneye Çarşamba gününde. :F Ama seneye de en ağır totaller Çarşamba'ya doluşur kesin. :F

Beyler bakın Size hikayemi anlatayım. Geçen sezon Huzur Sokağı nı izlerdim. Ama gerçekten çok saçma senaryo. Bilal feyzanin nerede olduğunu bilmiyor ve de her defasında taksi ile tam yanında oluyor bir anda falanda filan ama saçma olmasına rağmen izlerdim ama sezon sonu dila nin güzelliğine bakaraktan dizi ye ilgi duydum ve kizleyemedigim tum bölümleri ve şimdiye kadarki vazgecilmezim oldu. Ama sila bitiyor ve çok çok üzgünüm ama ne yazikki o savma filme 3 hafta sonra geri doncez. Dila bitiyor ve şimdide filmde işler hiç yolunda değil. Hayata küstüm hayata :( :=

azer canipe diyor:'' akıl küpüm sakalını bıyığını yerim sesin :)
canip arkasını tutarak gidiyor sizce sebep nedir
a) canip arkasını kolluyor(azerin sağı solu belli olmaz, adamda sapıklıkta var)
b) canip korkudan altına kaçırdı
c)canip anlat anlat anca gerimle dinlerim diyor

sizce doğru cevap hangisi?:)

azer canipe diyor:'' akıl küpüm sakalını bıyığını yerim sesin :)
canip arkasını tutarak gidiyor sizce sebep nedir
a) canip arkasını kolluyor(azerin sağı solu belli olmaz, adamda sapıklıkta var)
b) canip korkudan altına kaçırdı
c)canip anlat anlat anca gerimle dinlerim diyor

sizce doğru cevap hangisi?:)
d canip dilanın arkasına saklandı :)

Yalan Dünya son 4. Kuşak reklam.

Bu arada Dila ne zaman reklama giriyor çözemedim. Ne zaman açsam Dila hapishanede Erkanla görüşüyor. Eskiden ne zaman baksam silahlaydı şimdi ne zaman baksam hapishanede. Bu sıkıcılıkla da totalin göz bebeği.

Bully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @
kölelik düzenini yıkmış bir ilsam ile feodaliteyi nasıl yabyane getiriyon ilginç.karagülü izlesen karagülde islami hiç bir şeyin olmadıgını görürdün

Kardeşim tam izlersen anlarsın. Gerçekten bu bölüm Izledigim en iyi bölüm. Çok acıklı bitti Son sahne. Show dila başlarken 2 reklam verdi ve ondan sonra tam 1 saat 30 dk gibi reklamsiz izledik diziyi. Çok iyiydi kardeşim. Keşke bitmese ya :(
Yalan Dünya son 4. Kuşak reklam.

Bu arada Dila ne zaman reklama giriyor çözemedim. Ne zaman açsam Dila hapishanede Erkanla görüşüyor. Eskiden ne zaman baksam silahlaydı şimdi ne zaman baksam hapishanede. Bu sıkıcılıkla da totalin göz bebeği.

Medcezir 10 sayılır. :D Karagül reklamıyla Medcezir'i geçecekmiş az daha. :F Vadi bu kadar alamıyor reklamda. :F

kölelik düzenini yıkmış bir ilsam ile feodaliteyi nasıl yabyane getiriyon ilginç.karagülü izlesen karagülde islami hiç bir şeyin olmadıgını görürdün

içimizde olayı anlayıp cevap verebime yeteneğine sahip tek bir sen varsın beyazsoy :)
takdirimizi kazanıyorsun sensiz pompy hiç çekilmez:))