Adnan menderes Halifeliği getirmeye çalıştığı bölüm yok mu yoksa o başbakanın planını sansürlemiş olmasın Feodalite Kralların şatoda felan yaşamması ve toprağı olan herkes kral olduğu için birlik bozuldu kavim kavim anlayışı put pereslikteki gibi Aşiretler gibi kendi kanunlarını kendileri sağlıyorlar@pompy nin tüm komplo teorilierini çökertecek reytingler geliyor ben onu çok sevdim adnan mendererse yapılan darbeyi anlatıyor bakın bakalım kaç reyting alacak. gerçi çarşamba erdogan reytinglerde 2. olacak demişti sonra caymıştı dediğinden )))
Ohaaa!!! Karadayı'yı geçerse yarın şaşmam😱 Star'ın reklam düzeni kötüydü gerçi😕
Alabilir denekler farklı.Karagül yarın 10'un altında alırsa yuh derim artık sbt'ye.
Valla bana kalsa yd bu dusuk ratingleri bile haketmiyor zerrin disinda komik biri yok zerrinde en fazla tebessum erttiriyor o kadarevde bir saat yalan dünya izledim bir gram güldüysem kanal d ci olayım )))) dizi biraz mı güldürmez kardeşim. aynı hikayeleri ıstıp ısıtıp önümüze koyuyor bir sahte pırrlanta hiakyesini yine ekranlara sürdü. artık yalan dünya bitmeli kanal d nasıl dayanıyor bu diziye hayret intikamı cumaya koyun daha çok reyting alır vallahi )))
Son zamanlarda denekler pek farklılık göstermiyor.Alabilir denekler farklı.
Deme oyle deme be destere. Bitmesin diye dua ediyorumsevincimizi kursağımızda bırakma
Örnek. 😕 😕Son zamanlarda denekler pek farklılık göstermiyor.
cuma günü ağla ağla içim çıktı kıızz dedirten dizilerle dolu yd iyidir yine de zaten 120 dakikalık komedi olmazValla bana kalsa yd bu dusuk ratingleri bile haketmiyor zerrin disinda komik biri yok zerrinde en fazla tebessum erttiriyor o kadar
Annem seyrettiği için bende seyrediyorum adamlar reyting yükseltmek için imam nikahı olmuş 40 yıl önce Felan a döndüler yok asker kaçağı çıktı bunlar hepsi reyting yükselme çabası YAkında Yalan Dünya Camide tövbe bismillahevde bir saat yalan dünya izledim bir gram güldüysem kanal d ci olayım )))) dizi biraz mı güldürmez kardeşim. aynı hikayeleri ıstıp ısıtıp önümüze koyuyor bir sahte pırrlanta hiakyesini yine ekranlara sürdü. artık yalan dünya bitmeli kanal d nasıl dayanıyor bu diziye hayret intikamı cumaya koyun daha çok reyting alır vallahi )))