22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Beyaz bugün 6 görecek bence anlııklarda. :X

Beyaz'ın şu vücüt takıntısı sıktı artık. Yapsaydın baklava da zamanında kurtulsaydık. :D

@pompy nin tüm komplo teorilierini çökertecek reytingler geliyor ben onu çok sevdim adnan mendererse yapılan darbeyi anlatıyor bakın bakalım kaç reyting alacak. gerçi çarşamba erdogan reytinglerde 2. olacak demişti sonra caymıştı dediğinden )))
Adnan menderes Halifeliği getirmeye çalıştığı bölüm yok mu yoksa o başbakanın planını sansürlemiş olmasın Feodalite Kralların şatoda felan yaşamması ve toprağı olan herkes kral olduğu için birlik bozuldu kavim kavim anlayışı put pereslikteki gibi Aşiretler gibi kendi kanunlarını kendileri sağlıyorlar

evde bir saat yalan dünya izledim bir gram güldüysem kanal d ci olayım )))) dizi biraz mı güldürmez kardeşim. aynı hikayeleri ıstıp ısıtıp önümüze koyuyor bir sahte pırrlanta hiakyesini yine ekranlara sürdü. artık yalan dünya bitmeli kanal d nasıl dayanıyor bu diziye hayret intikamı cumaya koyun daha çok reyting alır vallahi )))

Karagül yarın 10'un altında alırsa yuh derim artık sbt'ye. :)

evde bir saat yalan dünya izledim bir gram güldüysem kanal d ci olayım )))) dizi biraz mı güldürmez kardeşim. aynı hikayeleri ıstıp ısıtıp önümüze koyuyor bir sahte pırrlanta hiakyesini yine ekranlara sürdü. artık yalan dünya bitmeli kanal d nasıl dayanıyor bu diziye hayret intikamı cumaya koyun daha çok reyting alır vallahi )))
Valla bana kalsa yd bu dusuk ratingleri bile haketmiyor zerrin disinda komik biri yok zerrinde en fazla tebessum erttiriyor o kadar :d

Annem seyrettiği için bende seyrediyorum adamlar reyting yükseltmek için imam nikahı olmuş 40 yıl önce Felan a döndüler yok asker kaçağı çıktı bunlar hepsi reyting yükselme çabası YAkında Yalan Dünya Camide tövbe bismillah