yok böyle dizi efsane enfestoMedcezir 10 sayılır. Karagül reklamıyla Medcezir'i geçecekmiş az daha. Vadi bu kadar alamıyor reklamda.
Aynen su ana kadar hic sacma bir yer gormedim ve cok gercekci senaryo ve roller yapiliyor. Yazik oldu bu diziye ama bari insallah dizinin sonu iyi biter. Bence ikisi oleceko adam kalpten gider heleki öyle bir cepheden manzaraya dayanamaz iki dakkada mort olur
ne kadar inandırıcı bir sahne değil mi ?
izlerken gözlerim yaşardı çok mantıklı şeyler yapıyorlar dizide hiç açık yok valla
yok böyle dizi efsane enfesto
Canim kardesim. Eskiden sokaklar bosalirdi kvp baslarken ve yine oyle olacak vede 11 senedir devam ediyor ve hala bu reytingleri aliyosa karagul bos film. Fazla ileri goturecek bi senaryosu olamaz bi kere. En fazla en fazla 2 3 seneyok böyle dizi efsane enfesto
seni gören üstüne benzin döküp kendini yakar zaten seni görüp de kendini yakmayan bir zerrin iffetne demek ne demek bende bir bakış attım yakıyor ortalığı
😱 vaaşşşhhhhCanim kardesim. Eskiden sokaklar bosalirdi kvp baslarken ve yine oyle olacak vede 11 senedir devam ediyor ve hala bu reytingleri aliyosa karagul bos film. Fazla ileri goturecek bi senaryosu olamaz bi kere. En fazla en fazla 2 3 sene
Canim kardesim. Eskiden sokaklar bosalirdi kvp baslarken ve yine oyle olacak vede 11 senedir devam ediyor ve hala bu reytingleri aliyosa karagul bos film. Fazla ileri goturecek bi senaryosu olamaz bi kere. En fazla en fazla 2 3 sene
Ama totalleştirdiklerimizden.Diloş çok iyi gitmiş bitirmezler umarım....
Diloş çok iyi gitmiş bitirmezler umarım....
İzlerken uyuya kaldım gitti dizi.Yalan Dünya reklamdan döndü ve bitti.
şifrelerle aram iyidir )))içimizde olayı anlayıp cevap verebime yeteneğine sahip tek bir sen varsın beyazsoy
takdirimizi kazanıyorsun sensiz pompy hiç çekilmez)
bhuv bile ab oldu artık sistem sürprizlere açıkAma totalleştirdiklerimizden.