22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya nihayet son anlıkta yükselmiş. :oley:

Ben diyorum gün zor yoksa normal anlıklarda almalı bu sonucu. Özet yeni bölümden daha iyi gidiyor.

Çarşambaya geçsin reyting açısından. :(

o adam kalpten gider heleki öyle bir cepheden manzaraya dayanamaz iki dakkada mort olur:)

ne kadar inandırıcı bir sahne değil mi ?

izlerken gözlerim yaşardı çok mantıklı şeyler yapıyorlar dizide hiç açık yok valla:)
Aynen su ana kadar hic sacma bir yer gormedim ve cok gercekci senaryo ve roller yapiliyor. Yazik oldu bu diziye ama bari insallah dizinin sonu iyi biter. Bence ikisi olecek

@pompy nin tüm komplo teorilierini çökertecek reytingler geliyor ben onu çok sevdim adnan mendererse yapılan darbeyi anlatıyor bakın bakalım kaç reyting alacak. gerçi çarşamba erdogan reytinglerde 2. olacak demişti sonra caymıştı dediğinden )))

ne demek ne demek bende bir bakış attım yakıyor ortalığı:)
seni gören üstüne benzin döküp kendini yakar zaten seni görüp de kendini yakmayan bir zerrin iffet :D

Canim kardesim. Eskiden sokaklar bosalirdi kvp baslarken ve yine oyle olacak vede 11 senedir devam ediyor ve hala bu reytingleri aliyosa karagul bos film. Fazla ileri goturecek bi senaryosu olamaz bi kere. En fazla en fazla 2 3 sene
😱 vaaşşşhhhh