İyi iyi Karagül reklama girmedi. Medcezir diğer anlık yalnız kalacak.
Bully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @Hep seni kışkırtmak için yazıyorum. 9 civarı alarak zirvede olur yine.
Karagül gibi güçlü bir rakibi var reklam değişikliği önemli tabi.medcezir reklam düzeninde değişiklik yapmış reklama girmedi.
yazıda bir de bülent ersoy olaydı tam olurduBully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @
Geçen hafta Karagül korkudan yalnız bırakmadı Medcezir'i. Bu hafta yalnız kalacak iyi. 10 görecek inşallah.Zaten her hafta en yüksek anlığını o zaman alıyor.
Karagül niye AKP'nin dizisi olsun yahu.Bully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @
Karagül'ü geçmesi için daha kırk fırın senaryo eklenmesi lazım.Geçen hafta Karagül korkudan yalnız bırakmadı Medcezir'i. Bu hafta yalnız kalacak iyi. 10 görecek inşallah.
pompy den iyi mi bilicen periliçeye şikayet eder seni vallahiKaragül niye AKP'nin dizisi olsun yahu.
Bölüm bomba niye şaşırıyorsun ekran kalite görsün.vıışşhhh 12 de geldi 😱
O zaman işin rengi değişir.pompy den iyi mi bilicen periliçeye şikayet eder seni vallahi
Sbt'ye göre Karagül Vadi'yi geçecek.Bully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @
Bully Karagül AKP nin dizisi O yüzden TNS yüksek çıkartabilir KVP gibi çünkü aşiret severler BÜYÜK başlar grubu ve feodalite toplum grubu aşireti sever bunlar zaten Hükümetin işleri Televizyondan dini yaymaya çalışıyorlar herkes AKP ye oy versin diye Meclisteki bütün partiler 0 çekerse AKP dışında ozaman Kanal d en iyi total dizisi tehlikede HEmen bitirirler İllumunuatiyle başbakan tarikatı kardeş 68 direnişini araştırırken buldum Discovery channel yada history channel @Bully @xemrexxx @yakup09 @Yakamoz-Asi @destere @
izlmediğim için bilemicemBölüm bomba niye şaşırıyorsun ekran kalite görsün.
O zaman işin rengi değişir.
Vadi'den daha iyi olduğu bir gerçek zaten.Sbt'ye göre Karagül Vadi'yi geçecek.
Aç biraz izle gerçi anlamazsın sen şimdi konusunu.izlmediğim için bilemicem