22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bu arada tek bunu diyeceğim buradan Özlem'in bebeği gelişimini tam tamamlamamış demek ondan karnı büyümüyordu @xBUGRAx

Yalan Dünya yükseleceğine düşmüş. Bu dizi ya Çarşambaya alınsın ya da Dila bitecek zaten 2-3 haftaya biraz rahatlar. Cuma da çok total dizisi var.

Haha ben azer gibi adam gormedim. Uykusunda bile rahat edemiyor :) dila Medcezir ve Karagül gibi rakipler arasında harika reytingler alıyor ama gerçek bir şey var. Dila hepsini geçmeyi hakediyor. Çok az bile alıyor

Karagül coşanze. :F Tns'de daha düşük çıkacaktır. :)

Yalan Dünya 22.10 Reklam.

Özet ile aynı gidiyor yeni bölüm. Bu da demektir ki, zorlu rakipler olması kötü etkiliyor. Kanal D ama en çok reklamı o saatlerde veriyor. Aksine sona saklamalı çünkü rakipler çoğalıyor.

Böyle olacaksa Pazartesiye geri dönsün. :T Ama Dila bitiyor.

Özlem müthiş oyuncusu sen ya bu bölüm 10 reytingi geçmek zorunda.

10 alacak bu hafta bak görürsün. :) Yok kışkırmıyorum can sıkıntısına cevap veriyorum forum sessiz. :)
Aynen ya şu Cuma gününde bile foruma katılım az. :T: Karagül 10 alamaz. :D

Yalan Dünya'nın günü değişmeli. Yarın totalde ilk 15'e giremeyebilir yine. Hazır Kanal D'den mantıklı hamleler gelmişken şu Yalan Dünya'ya da bir el atsa. :D

Yalan Dünya 5 dakika reklamlı.

Yalan Dünya'nın günü değişmeli. Yarın totalde ilk 15'e giremeyebilir yine. Hazır Kanal D'den mantıklı hamleler gelmişken şu Yalan Dünya'ya da bir el atsa. :D
Çarşamba ve ya Pazartesi olsun derim ama Dila bitiyor nasılsa. Gülse bir hamle yapar yükselir yine. :D

Yalan Dünya 5 dakika reklamlı.

Çarşamba ve ya Pazartesi olsun derim ama Dila bitiyor nasılsa. Gülse bir hamle yapar yükselir yine. :D
Pazartesi ideal bence. :) A.Ş.K.'la Merhamet'i riske atmaya gerek yok. Cuma'ya Arka Sokaklar ya da Vicdan hamlesi gelmeli. :)