Yine atlıyor gibi olmayayım ama zirve garanti olsun da düşük çıksın sıkıntı yok.Karagül coşanze. Tns'de daha düşük çıkacaktır.
Hep seni kışkırtmak için yazıyorum. 9 civarı alarak zirvede olur yine.Yine atlıyor gibi olmayayım ama zirve garanti olsun da düşük çıksın sıkıntı yok.
10 alacak bu hafta bak görürsün. Yok kışkırmıyorum can sıkıntısına cevap veriyorum forum sessiz.Hep seni kışkırtmak için yazıyorum. 9 civarı alarak zirvede olur yine.
Aynen ya şu Cuma gününde bile foruma katılım az. Karagül 10 alamaz.Özlem müthiş oyuncusu sen ya bu bölüm 10 reytingi geçmek zorunda.
10 alacak bu hafta bak görürsün. Yok kışkırmıyorum can sıkıntısına cevap veriyorum forum sessiz.
Alicekk (Kendal'ın diliyle söylüyorum)Aynen ya şu Cuma gününde bile foruma katılım az. Karagül 10 alamaz.
Çarşamba ve ya Pazartesi olsun derim ama Dila bitiyor nasılsa. Gülse bir hamle yapar yükselir yine.Yalan Dünya'nın günü değişmeli. Yarın totalde ilk 15'e giremeyebilir yine. Hazır Kanal D'den mantıklı hamleler gelmişken şu Yalan Dünya'ya da bir el atsa.
Pazartesi ideal bence. A.Ş.K.'la Merhamet'i riske atmaya gerek yok. Cuma'ya Arka Sokaklar ya da Vicdan hamlesi gelmeli.Yalan Dünya 5 dakika reklamlı.
Çarşamba ve ya Pazartesi olsun derim ama Dila bitiyor nasılsa. Gülse bir hamle yapar yükselir yine.