Unutaydın iyiydi. Diyecek sözümüz yok tebrik ediyoruz Karagül'ü.Size laf atmayı unutmuşum @Yakamoz-Asi @Bully
Unutaydın iyiydi. Diyecek sözümüz yok tebrik ediyoruz Karagül'ü.Size laf atmayı unutmuşum @Yakamoz-Asi @Bully
Ne zamandır görüşemedik koca kafa niye konuşmuyorsun hiç benle.Unutaydın iyiydi. Diyecek sözümüz yok tebrik ediyoruz Karagül'ü.
Vizelerim üst üste geldi be Deniz. Foruma da pek girmiyorum zaten. Özledim senle atışmayı ben de.Ne zamandır görüşemedik koca kafa niye konuşmuyorsun hiç benle.
Aynen ben de özledim sana laf vurmayı senin çırpınışlarını özledim. @Yakamoz-Asi isimli arkadaşımızı zikrettiğin günleri özledim.Vizelerim üst üste geldi be Deniz. Foruma da pek girmiyorum zaten. Özledim senle atışmayı ben de.
Biz ona kasırga diyelim.Karagül firtinasi esmis yapacak bir sey yok
Biz ona kasırga diyelim.
12 alamamışız ama AB'yi almışız bence hortum bile denebilir.12 alamamissiniz tam kasirga olmamis.
12 alamamışız ama AB'yi almışız bence hortum bile denebilir.
1 ya da 5 farkeder mi önemli olan geçmemizdi. Hani ağır absiniz ya Büyük düşüş yaşadınız diziniz kötü bayağı sonu yakındır.Kilpayi o ya, 5-10 tv falan.
1 ya da 5 farkeder mi önemli olan geçmemizdi. Hani ağır absiniz ya Büyük düşüş yaşadınız diziniz kötü bayağı sonu yakındır.
Çok sıkıldım ya sana laf atmak istiyorum mecalim yok neyse haftaya cuma vururum laflarıİyi oldu iyi, sinyal gider senariste.
Çok sıkıldım ya sana laf atmak istiyorum mecalim yok neyse haftaya cuma vururum lafları