Unutaydın iyiydi.
Unutaydın iyiydi.
Ne zamandır görüşemedik koca kafa niye konuşmuyorsun hiç benle.Unutaydın iyiydi.Diyecek sözümüz yok tebrik ediyoruz Karagül'ü.
![]()
Vizelerim üst üste geldi be Deniz. Foruma da pek girmiyorum zaten. Özledim senle atışmayı ben de.Ne zamandır görüşemedik koca kafa niye konuşmuyorsun hiç benle.![]()
Aynen ben de özledim sana laf vurmayı senin çırpınışlarını özledim.Vizelerim üst üste geldi be Deniz. Foruma da pek girmiyorum zaten. Özledim senle atışmayı ben de.![]()
Biz ona kasırga diyelim.Karagül firtinasi esmis yapacak bir sey yok![]()
Biz ona kasırga diyelim.![]()
12 alamamışız ama AB'yi almışız bence hortum bile denebilir.12 alamamissiniz tam kasirga olmamis.![]()
12 alamamışız ama AB'yi almışız bence hortum bile denebilir.![]()
1 ya da 5 farkeder mi önemli olan geçmemizdi. Hani ağır absiniz yaKilpayi o ya, 5-10 tv falan.![]()
1 ya da 5 farkeder mi önemli olan geçmemizdi. Hani ağır absiniz yaBüyük düşüş yaşadınız diziniz kötü bayağı sonu yakındır.
![]()
Çok sıkıldım ya sana laf atmak istiyorum mecalim yok neyse haftaya cuma vururum laflarıİyi oldu iyi, sinyal gider senariste.![]()
Çok sıkıldım ya sana laf atmak istiyorum mecalim yok neyse haftaya cuma vururum lafları![]()