21 Mart 2014 Cuma Reyting Sonuçları

karagül yakında ağır ab olursa şaşırmam:D
Beni affet yine herzamanki gibi harika ya varya şu aşkın bedelinin de beni affet gibi olacağını düşünüyorum...
Beni Affet show tv deyken 2 lerde geziniyordu şimdi 6 alıyor aşkın bedelinin de 4 lere dayanacağını düşünüyorum:D
Medcezire biraz aksiyon lazım ya :(
Yalan Dünya havası inmiş şarkıcıları getirmese gülse 5 lere düşer hatta göremez bile
(Zaten hümeyra şikayet ediyor gülseyi senaryoyu yetiştiremiyor diye )
Dila hanımı tebrik ederim küllerinden yeniden mi doğacak ne ya şu diziye biraz entrika koysalar tüm kadınları kendine çeker:D

Yalan Dünya iyi gitmiş:)
Medcezir her iki gruptada büyük düşüş var:(
Karagül her iki gruptada çok iyi gitmiş:)
Beyaz Show Ab de iyi gitsede total de berbat gitmiş:(
Huzur Sokağı ortalamalarda gitmiş🙄

Genel olarak TVR oranlari düsük gitmis, ama Medcezir'in 8 reyting altinda almasina neredeyse sevindim diyebilirim. Senaristlere bir sinyal olur insallah.

AB'de Karagül kilpayi gecmis :T: Tebrikler Karagüle :)

Ben izlemedikçe Medcezir düşmüş :T: İyi olmuş. Nerde ayılıp bayıldıgım ilk 2-3 bölüm nerde son zamanlardaki bölüm :T:

Bu arada konu resmen ölmüş:( TNS filan paylaşmiyor mu anlık filan @xBUGRAx :F

Ben izlemedikçe Medcezir düşmüş :T: İyi olmuş. Nerde ayılıp bayıldıgım ilk 2-3 bölüm nerde son zamanlardaki bölüm :T:

Bu arada konu resmen ölmüş:( TNS filan paylaşmiyor mu anlık filan @xBUGRAx :F
ben de mi komplo teorisi üretsem hani işinize gelince karadayının total olmasını reyting sisteminin kanalın ab sini düşürmesi gibi bir sebebe bağlıyonuz ya :A

ben de mi komplo teorisi üretsem hani işinize gelince karadayının total olmasını reyting sisteminin kanalın ab sini düşürmesi gibi bir sebebe bağlıyonuz ya :A
İyi de burda komploluk olay yok ki:X Karadayı'nın AB'de 9 aldiği hafta resmen komploydu ama:X Medcezir bildiğin senaryo (Tamamen Ece'nin) suçu:X

karadayının da senaryosuna eleştiriler bol küfürler eden bile var azıcık ekşi sözlük ya da itü sözlük falan oku :A
Yahu oralar tek bir dizi izleyip g**** kalkan ergenlerden oluşuyor:X Kaale alıncak yerler değil. Önemli bilmediğim birşey olur o zaman oralara girerim:X

Yahu oralar tek bir dizi izleyip g**** kalkan ergenlerden oluşuyor:X Kaale alıncak yerler değil. Önemli bilmediğim birşey olur o zaman oralara girerim:X
ben bilmem ödül törenleri bile bu tarz sitelerden gelecek tepkilere önem veriyor :A ayrıca onlar ergense bizim forumdaki dizi yorumcuları ultra ergen :A

ben bilmem ödül törenleri bile bu tarz sitelerden gelecek tepkilere önem veriyor :A ayrıca onlar ergense bizim forumdaki dizi yorumcuları ultra ergen :A
Oranın uye sayısıyla forumun sayısını bir tutma:X Oranın %20'si dediğim uşaklardan oluşuyordur Allah bilir:X

Karagül iki grupta da zirvede tebrikler. :)

Medcezir sert bir düşüş yaşamış. Bence bu düşüş beklenenden geç bile oldu. Umarım Ada diziye hareket katar..

Yalan Dünya ab'de düşmüş ama rakipleriyle farkı azaltmış.