21 Mart 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Beyaz Show çok düşük ratingler alıyor ya. En iyisi programa ara vermek...
19BEYAZ SHOWKANAL D23:15:1425:46:102,8612,24
Yalan Dünyayı geçerdi totalde şimdi çok gerilerde neden ...
AB'si kurtardığı sürece sorun yok.. :D

Yalan Dünya geçen haftaki oranlarını ufak artırsa zirveyi alacakmış ama 1 reytinge yakın düşmüş, dünkü bölümü tam izleyemedim ama fena değildi niye bu kadar düşmüş anlamadım, TOTAL'i eskiye göre bir nebze daha iyi gibi..

Medcezir şok etti resmen güçlü olduğu AB'de de düşerek zirveyi kaybetmiş, her hafta durgun deniyordu herhalde izleyici sıkılmaya başladı bu durgunluktan, izlemediğim için fazla yorum yapamıyorum umarım yükseliş yaşar ama..

Huzur Sokağı bu sezon sonuna kadar yerinden edilmez bence, TOTAL'i orta karar AB'de ilk 10'da olduğu sürece.. Cuma günü yeni dizi tutturmak zor çünkü..

Dila Hanım Show TV'yi mutlu etmiş, TOTAL'de geçen haftaya göre ufak bir artış yaşamış, AB'de ufak bir düşüş yaşamış ancak böylesine zorlu bir günde oranları gayet iyi. Umarım sezon sonuna kadar devam eder. Zaten masrafı da yok..

Karagül iki grupta da düşüş yaşamış, TOTAL'de zaten zirvede her hafta, AB'de de zirveyi almış tebrik ederim..

Beni Affet yine formunda, Esra Erol iki grupta da ilk 20 dışında kalmış, Gülben TOTAL'de ilk 100'de yokken AB'de 12 Share alarak çok iyi, Peppe her hafta yükseliyor gibi..

Medcezir Total olmuş.😱:FFişini kesmiş benim gibi diğer Ab izleyicileride.:Z
Karagül Totalde normal Ab ise esmiş.Ama 8'leri görmüştü çok şaşırmamak gerek.
Yalan Dünya iyi direniyor.Totalde artması ihtimaldi zaten.:DÖzetide az daha geçiyormuş Medcezir'i.Biraz daha uzasaymış.
Beyaz güzel gitmiş o sevimsiz konuklara rağmen.
Dila ie Huzur Sokağı aynı devam ediyor.Artışta var gibi sanki.

karagül ambargoyu uygulamış yine açık ara yapmış :D

SBT'nin anlıkları olmayınca burası pek bir sakinleşmiş ama boş mesajlarla doluydu zaten genel olarak. İyi gitmiş SBT anlıkları. :X

Karagül iki grupta da 1.olarak FOX'u ve beni çok memnun etmiş. :D

Medcezir adeta çökmüş, dizi başlarken demiştim ilk başlarda çok iyi gider diye ve sonradan da birden düşer diye. :D

Focus Film'in iddialı günlük dizilerinden biri olan Beni Affet iki grupta da çok iyi gitmiş. :D

Dila Hanım gerçekten de Show TV'yi iyi sırtlıyor. Show TV dizinin değerini bilsin yoksa bu dizi de ellerinden uçup giderse halleri daha kötü olacak. :D

FOX'un günlük gençlik dizisi olan Deniz Yıldızı iki grupta da gayet iyi oranlar alarak kanalını epey bir mutlu etmiş. :D Zaten dün yayınlanan bölüm çok iyiydi..

Samanyolu TV'nin bol reytingli günlük dizisi olan İki Dünya Arasında yine gayet iyi gitmiş. Ama bu dizi gelecek sezon epey bir kan kaybedecektir buradan da söylüyorum. Çünkü çok kötü bir dizi. Millet nasıl izliyorum şaşırıyorum. :D

Fatih Portakal'la FOX Ana Haber yine gayet iyi oranlar almış.. :D

Yalan Dünya'nın totali kötü, AB'si gayet iyi durumda. Zaten AB'si iyi olmasa Kanal D çoktan bitirirdi. :D

Unutma Beni dün düşük oranlar almış diğer günlere göre. Halbuki dün çok heyecanlı bir bölümle FOX ekranındaydı. Ama yine de share'ı çok iyi durumda. :D

Huzur Sokağı ve Beyaz Show'un total reytingleri kötü fakat AB reytingleri gayet iyi durumda. :D Huzur Sokağı bu sezon sonunda kesinlikle bitmeli. :D

Esra Erol'la bu hafta reytinglerde pek kendini gösteremedi. :( Umarım yeni haftada bol reytingler alır. Çünkü o en iyisini hak ediyor.. :D
Senin Fox tv'nin dizileri kötü tamam mı bakda öyle konuş 3 kuruşluk diziler!!!

Reytinglere hala inanan varsa helal. :)

Yd ve mc'yi düşürdünüz iyi yaptınız tamam da onların düşen reytinglerinden hiç mi karagüle gitmedi? Neden karagül düşük...

Tns'nin tutarsızlıkları aldı başını gidiyor. :)

Medcezir'de senaryo aynı sahneler ve aynı karakterler üzerinden gidiyor.Senaryo böyle devam ederse dizi reytingleri iyice düşecek.
Karagül tebrikler.ama totalde düşüş yaşamış.
Yalan Dünya A\B'de düşüş yaşamış.ama totalde sıralama olarak yükselmiş.
Dila Hanım totalde iyi gitmiş.

karagül 10.87 reyting alarak açık ara zirvede :) ab grubundada bu hafta zirveyi almış aferin dizime
medcezir şok düşüş yaşamış bu hafta total 7.7e ab 7.42ye
dila hanım gayet iyi gitmiş 4.55 alarak helal olsun diziye
hs total 2.93 ab 4 reyting alarak iyi değil ama ab biraz kurtarıyo gibi

Medcezire nolmus öyle ya, özellikle son zamanlarda en keyifli bölümü izledigimi düsünüyorum. Adeta sok etti bugün beni.