21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi gibi dev bir diziyi başta ve sonda alınan reklamlarla geçiştirmek de kanalın tercihi,ATV belli ki izlenme oranına daha çok önem veriyor,bizi alakadar etmez.Forumdaki sorunumuz şu:Tabloyu gereğinden fazla önemsiyoruz.

Haklısın hepimizde var bu reyting çirkefliği. :D Herkes izlediği programları ölümüne savunuyor haliyle tartışmalar çıkıyor. :D

revan arkadaşımız intikam bitince reklama girdi dedi cevap bekliyorum vadi intikam varken 45 dk reklam verdi sadece 1 reklamı 23 bandında verdi onda da intikam bitmişti yani vadi fazladan 15 dk reklam aldı saat 11 in yani nihat hoca nın reklamını da kendisi aldı

haftanin en yüksek ab reytingini survivor dan bekliyorum kavga var adada :D ümit reyiz fragmanda bozok'a fark takmıs :D

Kurtlar vadisi halen nasıl izleniyor ona sasiriyorum, 10 tane kanal değistirdi..

neyse Dervise tebrikler.. İyi is cıkardılar

Yaklaşık 100 dakika reklamsız gitti Vadi.

Takas, zaten senin "evet, haklısın öyle oldu" cümleni duymadık, duymayacağız. Bu yüzden sonuca varamayacağım kişilerle tartışmam anlamsız.

Kurtlar Vadisi Pusu da rakip tanimayarak yine zirvede yer almayi basarmis. :)

STV'nin tüm dizilerinden sonra ekranda en sık reklamı Muhteşem Yüzyıl'da ve İntikam'da görüyor gibiyim,hatam varsa düzeltirsiniz.

Kurtlar vadisi halen nasıl izleniyor ona sasiriyorum, 10 tane kanal değistirdi..

neyse Dervise tebrikler.. İyi is cıkardılar

10 değil show-kanal d-show-star-atv-tnt-atv yani 5 kanal :kiki:
yav işte efsane dizi herkes şaşıyo bu duruma nasıl bi başarıdır bu :D

vadi birinci açık ara iste totalde 13 ab 11 reytingle zirvede totalde 6 ab 2 reyting fark var

Yaklaşık 100 dakika reklamsız gitti Vadi.

Takas, zaten senin "evet, haklısın öyle oldu" cümleni duymadık, duymayacağız. Bu yüzden sonuca varamayacağım kişilerle tartışmam anlamsız.

onu sen diyeceksin işte vadi intikam bittikten sonra reklam verdi demişsin açıklıyorum

1.20.00 bandında reklam aldı intikam o sırada oynuyordu

2.21.00 bandında reklam aldı intikam o sırada yeni bölüm başlamıştı ve reklamsızdı 1) ATV: 7.29 , 2) KANALD: 6.16 , 3) TRT1: 5.29 , 4) STAR: 5.13 , 5) SMNYL TV: 2.58 :D

3.22.37 de reklama girdi intikam devam ediyordu

4.23.00 da reklama girdi intikamdan 15 dk fazladan reklam aldı ve diğer bandın yani 23.00 bandının reklamını da alarak bitti.

YANİ SONUÇ VADİ 15 DK FAZLA REKLAM ALDI İNTİKAMDAN :D

bak ben açıklamamı yaptım cevap ver alıntı yap tek tek açıkla bekliyorum revan.

bak ben açıklamamı yaptım cevap ver alıntı yap tek tek açıkla bekliyorum revan.

Çok Korktum cevap veremedim takas, sen her yerde böyle söyle tamam mı? Ben söyleyeceğimi söyledim. Vaktim sonuca varamayacağım tartışmaları yapmayacak kadar değerli.

Sen herkese Revan cevap vermedi de tamam mı?

Vadi ile intikam 3 kuşak vererek aynı reklam süresiydi YENİ BÖLÜMDE. Yanlış bilgiler söylemeyelim.

vadi 4 kuşak verdi 15 dk fazla verdi ikisi de aynı anda başladı aynı anda bitti ama vadi 23.00 de reklam verdi 15 dk az reklam verip bi de reklam vermedi demek nasıl bişeydir arkadaş anlamıyorum

Çok Korktum cevap veremedim takas, sen her yerde böyle söyle tamam mı? Ben söyleyeceğimi söyledim. Vaktim sonuca varamayacağım tartışmaları yapmayacak kadar değerli.

Sen herkese Revan cevap vermedi de tamam mı?

ya bana böyle şeylerle gelme açıklamamı yaptım mantıklı cevap bekliyorum senden vadi 15 dk fazla reklam vermiş üstüne bi de