21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ilk reytingleri baktığımda bakıyodum sharesi daha yüksek ama 1.değil nasıl oluyo diyodum tabi sonra öğrendik :D

oha aga nasıl unutma beni daha çok izlenmiş :kiki: share açık olan tv oranı mı öyle bişey aga bu zamana akdar öyle mi sanıyodun ya :D

:kiki:ne bilim bazen burlarda diyolardı share yüksek olanlara daha fazla izlenmiş diye ordan aklımda kalmış :kiki:yanlış bilgi vermişler

:kiki:ne bilim bazen burlarda diyolardı share yüksek olanlara daha fazla izlenmiş diye ordan aklımda kalmış :kiki:yanlış bilgi vermişler

neyse aga geç olsun güç olmasın öğrenmiş oldun hiç değilse :D

- - - Ekleme - - -

her zamanki gibi zirvedeyiz ya :D

Breh Breh Breh bu ne yahu!!! Bekleyen "Derviş" muradına ermiş :F:F hem ilk bölümü olarak hemde bölüm olarak dudak ucuklatircasina güzeldi :X Perşembe akşamlari kimse kanal D'ye dokunmasın.Acık ara herkes perşembeleri reklam arası olsa daha Kanal D'yi açıcaktir :F:F Derviş mükemmeldin Engin ise bi harika :X Özletmiş adam kendini böyle yola devam :ok: İntikam AB şaşirtma değil hani 😕 Oysaki akşamki bölüm çok iyiydi.

Breh Breh Breh bu ne yahu!!! Bekleyen "Derviş" muradına ermiş :F:F hem ilk bölümü olarak hemde bölüm olarak dudak ucuklatircasina güzeldi :X Perşembe akşamlari kimse kanal D'ye dokunmasın.Acık ara herkes perşembeleri reklam arası olsa daha Kanal D'yi açıcaktir :F:F Derviş mükemmeldin Engin ise bi harika :X Özletmiş adam kendini böyle yola devam :ok: İntikam AB şaşirtma değil hani 😕 Oysaki akşamki bölüm çok iyiydi.

engin günaydın fark-ı diyelim

Galip Dervis beklentilerin kat kat üstünde almis. Tebrikler, helal olsun!

Yanliz benim tahminler batti diyebiliriz :D

helal engin günaydın a umarım derviş intikamı geçer :D

Perşembe akşamları Kanal D`nin. :D

Her iki grupta ilk 5`te 3 yapımı var. :D

Derviş Galip Pazartesi 23.00`te de yayınlansın, Yalan Dünyadan sonra bence. :)

Galip Dervis ve Intikam super gitmisler. Ikisi de 8 reytingi gecmis :)

Şahsi fikrim: Özet olarak hep A/B`de İntikam önce oluyor, ama Kurtlar Vadisi reklamsız gittiği için A/B`de geçiyor yeni bölümü. İnkar etmeyelim, Kurtlar Vadisi özet bittiğinde reklam verdi. Kalan iki kuşak reklamını İntikam bittikten sonra 23.00`te verdi. Tam 2 saat reklamsız ileriledi.

Perşembe akşamları Kanal D`nin. :D

Her iki grupta ilk 5`te 3 yapımı var. :D

Derviş Galip Pazartesi 23.00`te de yayınlansın, Yalan Dünyadan sonra bence. :)

al işte ya perşembe akşamları nasıl kanal d nin oluyo Allah aşkına :kiki:
saat 8.30-11.30 arası atv kanal d yi 2 ye katlıyo :D nasıl kanal d nin oluyo yani :kiki:
perşembenin tek sahibi açık ara farkla KURTLAR VADİSİ helal olsun perşembe demek kurtlar vadisi demek kanal d nin 2 dizisini topla vadi ye ulaşamıyo büyüksün efsane :D