vadiden sonra olsaydı galip derviş uçardıatv böyle işleri beceremiyo malesef kanal d böyle işleri çok güzel buluyo
Vadi ile Dervişin kitlesi aynı değil.
Yalan Dünyadan sonra Pazartesi yayınlansa da bu reytingi alır.
vadiden sonra olsaydı galip derviş uçardıatv böyle işleri beceremiyo malesef kanal d böyle işleri çok güzel buluyo
ağır kaçar rakipleri sert bide perşembe iyi bence
Pazartesi 23.00 ağır kaçmaz bence.
ağır kaçar rakipleri sert bide perşembe iyi bence
Vadi ile Dervişin kitlesi aynı değil.
Yalan Dünyadan sonra Pazartesi yayınlansa da bu reytingi alır.
Kanal D ne kadar sevinmistir bu basariya![]()
biraz zor gibi kiom var acun var geç bitiyo ondan perşembe iyi bence kanal d mantıklı biş iş yapmış intikamdan sonra yayınlamakla
- - - Ekleme - - -
bence intikamın reytingleri pek tatmin etmiyodur kanal d yi şahsi fikrim
Kanal D`ye teşekkürler gerçekten. Ocak ayına kadar Perşembe tam bir boşluktu benim için. Önce İntikamla, sonra da Derviş Galip`le dolduruyor o boşluğu.
Perşembe akşamı iki kaliteli yapımı ard arda izliyoruz. Umarım Derviş Galip Pazartesi Yalan Dünyadan sonra da yayınlanır. Zaten iki gen dizi izliyorum Pazartesi ve Perşembe.
iyi seyirler sana gerçi reyting anlamında kanal d hala memnuniyetsizdir ama sağlık olsun ne diyelim rakipleri 10 yıldır başlarına bela olmuş bi dizikanal d bu sezon vadiyi alacak bence başka çıkar yolları kalmadı
![]()
Kurtlar Vadisi ilk Reklamını özetten sonra verdi.
2. ve 3. reklamını da İntikam bittikten sonra verdi. İtiraz eden var mı?
iyi seyirler sana gerçi reyting anlamında kanal d hala memnuniyetsizdir ama sağlık olsun ne diyelim rakipleri 10 yıldır başlarına bela olmuş bi dizikanal d bu sezon vadiyi alacak bence başka çıkar yolları kalmadı
![]()
Aynen aga Kanal D yıllardır Berenle coştu. İntikam Beren'e rağmen fiyasko. Beren ve 7 reyting... Kanal D hiç memnun değildir dediğin gibi tek çıkar yol Vadi'yi transfer etmek.![]()
aga bu sezon perşembeye koydukları dizinin haddi hesabı yok![]()
Çok Güzel Yorumlamışsın. Eline Sağlık.İntikam sık reklama giriyor ve bu izlenme oranını etkiliyor,bu doğru.Ama belli ki Kanal D İntikam'dan mümkün olduğunca çok kazanmak istiyor ve reklamların izlenmesine,yani para kazanmaya daha çok önem veriyor.Bu kanalın tercihi,kanalın şu anki sonuçları dert ettiğini sanmıyorum,etseydi Kurtlar Vadisi Pusu gibi geniş aralıklarla reklam alabilirdi.Bence siz kanalın dert etmediği şeyleri dert etmeyi bırakıp İntikam'ı netten izlemeye başlayın.(benim gibi)Bu reklamlarla tv'de çekilmiyor. Galip Derviş'in süresi konusuna da değineyim.Çoğu arkadaşımın tahmin ettiği gibi ilk iki bölüm birleştirildi,tek hikaye ikiye ayrılmıştı orijinalinde.Bundan sonraki bölümler yine tek hikayeyle 50 dakika olacak.@xemrexxx @OzaN @RevaN @yakup09 @Lordly @Arslan Bey (İzleyenleri yazmaya çalıştım.)