21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vadiden sonra olsaydı galip derviş uçardı:F:F atv böyle işleri beceremiyo malesef kanal d böyle işleri çok güzel buluyo

Vadi ile Dervişin kitlesi aynı değil.

Yalan Dünyadan sonra Pazartesi yayınlansa da bu reytingi alır.

revan arkadaşımız bahaneleri sıralamış yav geçen hafta vadi 10 da da reklama girdi o zamanda geçemedi bu mu bahanen :D
ARTIK ŞUNU ANLAYIN VADİ İZLEYEN VE ÇALIŞAN GEÇ GELEN ERKEKLER VAR ÖZETİN SONLARINA DOĞRU ANCA YETİŞİYOLAR BABAMDAN BİLİYORUM ADAM YENİ BÖLÜME YETİŞİYO ANCA
ONA BAKARSAN TOTALDE VADİ ÖZETLE İNTİKAM ÖZET ARASINDA 2 REYTİNG VAR AMA YENİ BÖLÜMLER ARASINDA 6 REYTİNG VAR :D umarum bu defa anlayabilmişsindir bahane bulmayı bırak artık ya :D

1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 21.03.2013 20:59:56 23:16:45 13,1 31,7
Vadiye artık diyecek söz yok. Söylenenlere göre durgunmuş ama 13 reyting. :)

2 INTIKAM KANAL D 21.03.2013 20:37:29 22:59:38 7,06 17,06
İntikam bir türlü beklenen performansa ulaşamadı. Sürekli patlama yapacak deniyor bir türlü patlayamadı. :D Belki de patlamıştır. :)) Ben dedim o kasvetlilikle olmaz. 7 reytingi yapan da Beren'dir. Beren olmasa 7 zor o dizi için...

6 POPSTAR 2013 STAR TV 21.03.2013 19:59:31 00:13:48 4,4 11,69
3 reyting diyordum 4 almış. :F Star boş işlerle uğraşmaktan vazgeçmeyecek anlaşılan. Popstar miadı dolmuş bir yarışma. Ne diye başlatırsın ki yeniden? 😛 Akıllanmaz o kanal...

4 GALIP DERVIS KANAL D 21.03.2013 22:59:52 00:44:56 5,98 22,39
Veee Galip Derviş! Harika! Beklediğim gibi çok iyi bir dizi izledim. Kafa dinlendirici, yüzde sürekli tebessüm ve tabi ki Engin Günaydın... Fazla söze gerek yok. Bu sezon bırakmayacağım 2. dizi olacak. "1 Erkek 1 Kadın ve Galip Derviş" :)

Son düzenleme:

Vadi ile Dervişin kitlesi aynı değil.

Yalan Dünyadan sonra Pazartesi yayınlansa da bu reytingi alır.

biraz zor gibi kiom var acun var geç bitiyo ondan perşembe iyi bence kanal d mantıklı biş iş yapmış intikamdan sonra yayınlamakla

- - - Ekleme - - -

Kanal D ne kadar sevinmistir bu basariya :)

bence intikamın reytingleri pek tatmin etmiyodur kanal d yi şahsi fikrim

Kanal D`ye teşekkürler gerçekten. Ocak ayına kadar Perşembe tam bir boşluktu benim için. Önce İntikamla, sonra da Derviş Galip`le dolduruyor o boşluğu. :)

Perşembe akşamı iki kaliteli yapımı ard arda izliyoruz. Umarım Derviş Galip Pazartesi Yalan Dünyadan sonra da yayınlanır. Zaten iki gen dizi izliyorum Pazartesi ve Perşembe.

reytingler düştü tns de artık 13 ü 2 ay önce alsak fiyaskoydu ama şimdi iyi sayılır

biraz zor gibi kiom var acun var geç bitiyo ondan perşembe iyi bence kanal d mantıklı biş iş yapmış intikamdan sonra yayınlamakla

- - - Ekleme - - -

bence intikamın reytingleri pek tatmin etmiyodur kanal d yi şahsi fikrim

Aslında Kim Milyoner Olmak İster de bir az boşluktan izleniyor. Çarşamba PT2`de Kuzey Güney gelince dağıldı ve Çarşambadan alındı.

görüldüğü gibi vadinin bu bölümü fazla heyecanlı olmamasına rağmen 2 gruptada intikamı geçmiş siz hala reklamları seyretmeye devam edin :D

Kanal D`ye teşekkürler gerçekten. Ocak ayına kadar Perşembe tam bir boşluktu benim için. Önce İntikamla, sonra da Derviş Galip`le dolduruyor o boşluğu. :)

Perşembe akşamı iki kaliteli yapımı ard arda izliyoruz. Umarım Derviş Galip Pazartesi Yalan Dünyadan sonra da yayınlanır. Zaten iki gen dizi izliyorum Pazartesi ve Perşembe.

iyi seyirler sana gerçi reyting anlamında kanal d hala memnuniyetsizdir ama sağlık olsun ne diyelim rakipleri 10 yıldır başlarına bela olmuş bi dizi :D kanal d bu sezon vadiyi alacak bence başka çıkar yolları kalmadı :D

Kurtlar Vadisi ilk Reklamını özetten sonra verdi.

2. ve 3. reklamını da İntikam bittikten sonra verdi. İtiraz eden var mı?

- - - Ekleme - - -

iyi seyirler sana gerçi reyting anlamında kanal d hala memnuniyetsizdir ama sağlık olsun ne diyelim rakipleri 10 yıldır başlarına bela olmuş bi dizi :D kanal d bu sezon vadiyi alacak bence başka çıkar yolları kalmadı :D

Sevdiğim dizi Tosbağa Tv`de olsa da izlerim, 1 reyting alsa da izlerim.

1. olması beni memnun eder ama şu an 2. olması da bence çok iyi. Bu kadar.

Kurtlar Vadisi ilk Reklamını özetten sonra verdi.

2. ve 3. reklamını da İntikam bittikten sonra verdi. İtiraz eden var mı?

vadi 20 de 15 dk verdi 21.00 de intikam yeni bölümken verdi 3.reklamını 22.37 de verdi o saatte intikam bitmemişti ve 4.15 lik reklamını 23.00 de verdi itirazım var :D

Aynen aga Kanal D yıllardır Berenle coştu. İntikam Beren'e rağmen fiyasko. Beren ve 7 reyting... Kanal D hiç memnun değildir dediğin gibi tek çıkar yol Vadi'yi transfer etmek. :D:D

İNTİKAM yeni bölüm başlamış :D
KURTLAR VADİSİ YENİ BÖLÜM 15 DK REKLAMDA :d SONUÇ;
1) ATV: 7.29 , 2) KANALD: 6.16 , 3) TRT1: 5.29 , 4) STAR: 5.13 , 5) SMNYL TV: 2.58

reklamıyla bile geçmiş neyin peşindesiniz anlamıyorum :kiki:

- - - Ekleme - - -

Aynen aga Kanal D yıllardır Berenle coştu. İntikam Beren'e rağmen fiyasko. Beren ve 7 reyting... Kanal D hiç memnun değildir dediğin gibi tek çıkar yol Vadi'yi transfer etmek. :D:D

aga bu sezon perşembeye koydukları dizinin haddi hesabı yok :D

İntikam sık reklama giriyor ve bu izlenme oranını etkiliyor,bu doğru.Ama belli ki Kanal D İntikam'dan mümkün olduğunca çok kazanmak istiyor ve reklamların izlenmesine,yani para kazanmaya daha çok önem veriyor.Bu kanalın tercihi,kanalın şu anki sonuçları dert ettiğini sanmıyorum,etseydi Kurtlar Vadisi Pusu gibi geniş aralıklarla reklam alabilirdi.Bence siz kanalın dert etmediği şeyleri dert etmeyi bırakıp İntikam'ı netten izlemeye başlayın.(benim gibi)Bu reklamlarla tv'de çekilmiyor. Galip Derviş'in süresi konusuna da değineyim.Çoğu arkadaşımın tahmin ettiği gibi ilk iki bölüm birleştirildi,tek hikaye ikiye ayrılmıştı orijinalinde.Bundan sonraki bölümler yine tek hikayeyle 50 dakika olacak.@xemrexxx @OzaN @RevaN @yakup09 @Lordly @Arslan Bey (İzleyenleri yazmaya çalıştım.)

vadi sadece son reklamını alıp bitti onun dışında intikam verken reklam verdi noldu reklamıyla geçti :kiki:

Kurtlar Vadisi gibi dev bir diziyi başta ve sonda alınan reklamlarla geçiştirmek de kanalın tercihi,ATV belli ki izlenme oranına daha çok önem veriyor,bizi alakadar etmez.Forumdaki sorunumuz şu:Tabloyu gereğinden fazla önemsiyoruz.

İntikam sık reklama giriyor ve bu izlenme oranını etkiliyor,bu doğru.Ama belli ki Kanal D İntikam'dan mümkün olduğunca çok kazanmak istiyor ve reklamların izlenmesine,yani para kazanmaya daha çok önem veriyor.Bu kanalın tercihi,kanalın şu anki sonuçları dert ettiğini sanmıyorum,etseydi Kurtlar Vadisi Pusu gibi geniş aralıklarla reklam alabilirdi.Bence siz kanalın dert etmediği şeyleri dert etmeyi bırakıp İntikam'ı netten izlemeye başlayın.(benim gibi)Bu reklamlarla tv'de çekilmiyor. Galip Derviş'in süresi konusuna da değineyim.Çoğu arkadaşımın tahmin ettiği gibi ilk iki bölüm birleştirildi,tek hikaye ikiye ayrılmıştı orijinalinde.Bundan sonraki bölümler yine tek hikayeyle 50 dakika olacak.@xemrexxx @OzaN @RevaN @yakup09 @Lordly @Arslan Bey (İzleyenleri yazmaya çalıştım.)
Çok Güzel Yorumlamışsın. Eline Sağlık. :)