21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle bi bölüme bu reyting çok bile :T:

cevap veriyosan ver yoksa kabul et büyüklüğümüzü cumaya geç kalmayalım :D

popustarda iş yok herhalde...bu işin sonu yine acuna çıkacak gibi...savaş baltalarını gömmemek gerek şimdiden..:oley:.bu galip derviş neyin nesi laaa...yine nerden ne buldu çıkardı kanal d....:D[8|]:mge:

yav takas açıklama yapmana gerek yok atv ve pana film reklam reytinglerini biliyorlar blok reklamda normal aldıgı reklamın iki katı insan reklam reytingini izliyor bundan bölünmüyor vadi normal 15 dakka yayın yapsada bu reytingi alirdi :)

- - - Ekleme - - -

21.15 de biter o zaman neyse öbgzk çok çakoşmayacak iyi :kiki:

20:30 da :D yanlıs bilgi vermisim :D 22:30 da biter :D

ya bana böyle şeylerle gelme açıklamamı yaptım mantıklı cevap bekliyorum senden vadi 15 dk fazla reklam vermiş üstüne bi de

Ne 15 dk fazla vermiş yahu? Özetteki reklamı niye sayıyorsun.

Yeni Bölüm`ü 2 kez kesti. 1 kuşak reklamı da özetten sonra verdi.

Yeni Bölümü kesiş saatleri 22.37 galiba, bir de İntikam bittikten sonra 23.00 gibiydi. İzlemedim bilmiyorum.

1 kuşak reklamı da özetten sonra verdi, ki o yeni bölüme dahil olmuyor bile.

Her reklamı da 15 dakika.

İkisi de 3 kuşak reklam verdi, ikisinin de reklam süreleri 15 dakika. Yani reklam süreleri aynı.

Sorun, reklam verme zamanları. İntikam her saatte aralıksız reklam verdi, Vadi yaklaşık 100 dakika reklamsız gitti. Yeni Bölümü sona doğru bölüm 2 kez reklam yayınladı ard arda. Bu kadar.

@takas İntikam da 23.00'de reklam alabilirdi(başka yapım yokken alıyordu),arkası dolu olduğu için almamış olmalı.Neyin tartışmasında olduğunuzu anlamadım,23:00 reklamlarının izlenme oranı ile bir alakası olmadığı biliniyor zaten.Benim bildiğim kadarıyla eksik reklam almıyor kanallar,yeriyle oynuyorlar sadece.

Ne 15 dk fazla vermiş yahu? Özetteki reklamı niye sayıyorsun.

Yeni Bölüm`ü 2 kez kesti. 1 kuşak reklamı da özetten sonra verdi.

Yeni Bölümü kesiş saatleri 22.37 galiba, bir de İntikam bittikten sonra 23.00 gibiydi. İzlemedim bilmiyorum.

1 kuşak reklamı da özetten sonra verdi, ki o yeni bölüme dahil olmuyor bile.

Her reklamı da 15 dakika.

İkisi de 3 kuşak reklam verdi, ikisinin de reklam süreleri 15 dakika. Yani reklam süreleri aynı.

Sorun, reklam verme zamanları. İntikam her saatte aralıksız reklam verdi, Vadi yaklaşık 100 dakika reklamsız gitti. Yeni Bölümü sona doğru bölüm 2 kez reklam yayınladı ard arda. Bu kadar.

intikam özette reklam almadı özet bitince aldı kimi kandırıyon yeni bölümde 2 reklam almış oluyo o zaman adam bak vadi jenerikden sonra reklama giriyo ne demek yeni bölüm değil :kiki:
vadi 60 dk intikam 45 dk reklakm vermiştir yani 15 dk az reklam verdiler

- - - Ekleme - - -

@takas İntikam da 23.00'de reklam alabilirdi(başka yapım yokken alıyordu),arkası dolu olduğu için almamış olmalı.Neyin tartışmasında olduğunuzu anlamadım,23:00 reklamlarının izlenme oranı ile bir alakası olmadığı biliniyor zaten.Benim bildiğim kadarıyla eksik reklam almıyor kanallar,yeriyle oynuyorlar sadece.

almadı işte alırdı demek kolay vadi onu da aldı

vadi 4 kuşak verdi 15 dk fazla verdi ikisi de aynı anda başladı aynı anda bitti ama vadi 23.00 de reklam verdi 15 dk az reklam verip bi de reklam vermedi demek nasıl bişeydir arkadaş anlamıyorum

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.29 , 2) KANALD: 6.16 , 3) TRT1: 5.29 , 4) STAR: 5.13 , 5) SMNYL TV: 2.58
Bunda 14 dk

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 11.27 , 2) STAR: 5.51 , 3) KANALD: 4.89 , 4) TRT1: 4.38 , 5) SMNYL TV: 2.04
22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 11.19 , 2) KANALD: 6.94 , 3) STAR: 5.33 , 4) TRT1: 1.9 , 5) SMNYL TV: 1.6
Bu iki anlıktı tek reklam verdi yine 14 dk yarısı ilk anlıkta yarısı öbürkinde

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.53 , 2) STAR: 6.28 , 3) KANALD: 4.89 , 4) FOX: 1.9 , 5) SMNYL TV: 1.81
Bide bunda 15 dk verdi..

YANİ 3 KUŞAK REKLAM VERDİ KİMSEYİ YANLIŞ BİLGİLENDİRME. VADİ 3 KUŞAK VERDİ, 4 DEĞİL

sonuç;

İNTİKAM:45 DK REKLAM
KURTLAR VADİSİ 60 DK REKLAM

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.29 , 2) KANALD: 6.16 , 3) TRT1: 5.29 , 4) STAR: 5.13 , 5) SMNYL TV: 2.58
Bunda 14 dk

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 11.27 , 2) STAR: 5.51 , 3) KANALD: 4.89 , 4) TRT1: 4.38 , 5) SMNYL TV: 2.04
22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 11.19 , 2) KANALD: 6.94 , 3) STAR: 5.33 , 4) TRT1: 1.9 , 5) SMNYL TV: 1.6
Bu iki anlıktı tek reklam verdi yine 14 dk yarısı ilk anlıkta yarısı öbürkinde

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.53 , 2) STAR: 6.28 , 3) KANALD: 4.89 , 4) FOX: 1.9 , 5) SMNYL TV: 1.81
Bide bunda 15 dk verdi..

YANİ 3 KUŞAK REKLAM VERDİ KİMSEYİ YANLIŞ BİLGİLENDİRME. VADİ 3 KUŞAK VERDİ, 4 DEĞİL

20.00 de 15 dk var 4 eder
intikam özetten sonra vermiş yani 3 kuşak eğer senin hesabına göreyse intikam 2 kuşak vermiş

intikam özette reklam almadı özet bitince aldı kimi kandırıyon yeni bölümde 2 reklam almış oluyo o zaman adam bak vadi jenerikden sonra reklama giriyo ne demek yeni bölüm değil :kiki:
vadi 60 dk intikam 45 dk reklakm vermiştir yani 15 dk az reklam verdiler[/SIZE]

- - - Ekleme - - -

Ben İntikam özette reklam aldı mı dedim. Yeni bölüm 3 kez bölündü. Özette reklam verilmedi. 3 kuşak reklamın hepsi yeni bölümde verildi.

Vadide de 3 kuşak reklam verildi yeni bölümde. Sen özeti de sayıp 15 dakika fazla diyorsun. Burada mesele Yeni Bölüm. İkisi de aynı sürede reklam verdi. Ama Vadi 2 kuşak reklamını saklayıp en sonra ard arda yayınladı. 100 dakika reklamsız gitti. Bu kadar basit.[/B][/COLOR][/FONT]

- - - Ekleme - - -

vadi 60 dk intikam 45 dk reklakm vermiştir yani 15 dk az reklam verdiler

- - - Ekleme - - -

Ben İntikam özette reklam aldı mı dedim. Yeni bölüm 3 kez bölündü. Özette reklam verilmedi. 3 kuşak reklamın hepsi yeni bölümde verildi.

Vadide de 3 kuşak reklam verildi yeni bölümde. Sen özeti de sayıp 15 dakika fazla diyorsun. Burada mesele Yeni Bölüm. İkisi de aynı sürede reklam verdi. Ama Vadi 2 kuşak reklamını saklayıp en sonra ard arda yayınladı. 100 dakika reklamsız gitti. Bu kadar basit.[/B][/COLOR][/FONT]

laaaaa yine ne tartışması yapyonuz....reklam fazlalığı çıkaran üyelere kanal yapımcıları ekstradan gelirmi verecek...reytinge göre para...buna göre sonuç ortada zaten...gereksiz tartışma çıkaranları monka havale ediyommmmmmm...😀d:d

yav takas açıklama yapmana gerek yok atv ve pana film reklam reytinglerini biliyorlar blok reklamda normal aldıgı reklamın iki katı insan reklam reytingini izliyor bundan bölünmüyor vadi normal 15 dakka yayın yapsada bu reytingi alirdi :)

- - - Ekleme - - -

20:30 da :D yanlıs bilgi vermisim :D 22:30 da biter :D

Neee! :kiki: şaka yaptığını söyle :kiki: star 20 dk yı hiç önemsemiyor.. Plmaz böyle :)

@takas o saatte reklam almasının veya almamasının tablodaki sonuçlarla hiç bir ilgisi yok.Sonuçlara reklam izlenme oranları katılmıyor,o nedenle finalde alınan reklamın bir etkisi yok.Kanal D Galip derviş'i 23:15'de başlatmak istememiş olmalı,zaten geç saatte olması yeterince tepki çekiyor,iyice geceye kalmasın.

Vadide de 3 kuşak reklam verildi yeni bölümde. Sen özeti de sayıp 15 dakika fazla diyorsun. Burada mesele Yeni Bölüm. İkisi de aynı sürede reklam verdi. Ama Vadi 2 kuşak reklamını saklayıp en sonra ard arda yayınladı. 100 dakika reklamsız gitti. Bu kadar basit.

- - - Ekleme - - -

Vadide de 3 kuşak reklam verildi yeni bölümde. Sen özeti de sayıp 15 dakika fazla diyorsun. Burada mesele Yeni Bölüm. İkisi de aynı sürede reklam verdi. Ama Vadi 2 kuşak reklamını saklayıp en sonra ard arda yayınladı. 100 dakika reklamsız gitti. Bu kadar basit.

vadi özette 1 yeni bölümde 3 reklam verdi 15 lik
intikam özette reklam vermedi :kiki: ya da özet bitince verdi tam bilmiyorum ama kurtlar vadisinden 15 dk az reklam aldı

@takas Bu yüzden tartışıyorum işte, her zaman kendi bildiğini okuyorsun karşıdakini dinlemiyorsun.

Burada mesele YENİ BÖLÜM. Özetin reytinglerini tartışmıyoruz.

Sen özetteki reklamı da sayıp Vadi 4 kuşak reklam verdi diyorsun. Özetteki reklam özet bağlar. Biz burada YENİ BÖLÜMÜ konuşuyoruz.

Yeni bölümde iki dizi de jenerikten sonra reklama girdi. Buraya kadar ikisi de normal.

Ama İntikam her saatte reklama girdiği halde, Vadi 100 dakika reklamsız gidip, sonda 2 reklamı ard arda yayınladı. Olay bu.

arkadaş sistem olmuş hara-kiri...milletin klavyesi trampet çalıyo....sistemi matrix ele geçirmiş..forum yangın yerine dönmüşş...adminler modlar...sistem niye değişti....sorun ne ..nerde bu devlet....[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]