21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Eşim Bilir müthiş gidiyor. Ab'de yarın 2. olursa şaşırmamak gerek.

:F

apbs.twimg.com_media_BQVqB3zCIAEhm_f.jpg

Altta tabak mı kırsam yazıyordu :T

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BQVqB3zCIAEhm_f.jpg
    apbs.twimg.com_media_BQVqB3zCIAEhm_f.jpg
    16.2 KB · Hit: 821
bugün izleyecek bişey yoktu ortalık çöp dolu kim kimi geçmiş umrumda olmadığı bir gün ..

yst asıl yetenekler 22:00-22:45 arası çıktığı için önceki anlıklar 5-6 aldı :) ama zirve garanti yine

bu akşam çok daha iyi yetenekler var

Avrupa yakası ve yalan dünyayıda gülse birsel yapıyor !
Akasya durağı ve cennet mahalleside erler filme ait bunlar normal bir şey bence .

bugun çok yükselicek reytingler fazla iyi yetenek sizsiniz rahat birinci olur 9 bekliyorum

yeteneksizsiniz iki grupta yine zirvede fatih harbiye düsmüs stepe 6 baslamıs çok az farkla ikinci

ben demiştim yst yine zirvede ama oranlar düşük total 6.15 ab 5.68 almış yetenekler iyi değildi ilk başta ondan olabilir bu akşam 8 reytingi geçer
şt total 6.13 reytingle iyi başlamış ab 2.96 ile kötü
as total 4.86'ya ab 2.95'e kadar düşmüş kanald tahammül edemez

ben demiştim yst yine zirvede ama oranlar düşük total 6.15 ab 5.68 almış yetenekler iyi değildi ilk başta ondan olabilir bu akşam 8 reytingi geçer

acun hep pazara saklıyor iyileri :D ergenlere justin getirmis :D orda patlar reytingler ben 9 bekliyorum

Arka Sokaklar Total'de Kanal D'nin şuan en çok izlenen dizi sanırım 4.86 üstü reyting almadı dizileri sanırım.