21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kayıp Şehir çok iyiydi klişe de değildi keşke devam etseydi. :(

Hükümet Kadın yarın 5.50 ve üzeri reyting görecektir.

Arka Sokaklar bu sene de devam eder. Yine yükseldi. :D

Son düzenleme:
[quote="EveN, post: 1465512, member: 84575]
Yalan Dünyada her bölümde tekrarlanan bir olay var mı? Her bölüm her karakterin ayrı hikayesi var. Hepsinin ayrı ayrı başına komik şeyler geliyor. Asıl zor olan bunu yapmak. Söylediğin şeyler olsa bile 1 bölüm olmuştur. Her bölüm mü aynı şeyler?

Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana. Çünkü, anlatmak için o kadar yazdım ki, benim mesajlarım da klişe bir hal aldı artık.[/quote]

Yalan dünya avrupanin yakasının tekrarı yahuu ))) uzun süren tum diziler kendini tekrar eder

Kayıp Şehir çok iyiydi klişe de değildi keşke devam etseydi. :(

Hükümet Kadın yarın 5.50 ve üzeri reyting görecektir.

Arka Sokaklar bu sene de devam eder. Yine yükseldi. :D
Nasıl klişe değildi iki kardeş bir manita bir kötü adam hikayesiydi mekanlar degisikti sadece)))

Nasıl klişe değildi iki kardeş bir manita bir kötü adam hikayesiydi mekanlar degisikti sadece)))
[quote="EveN, post: 1465512, member: 84575]
Yalan Dünyada her bölümde tekrarlanan bir olay var mı? Her bölüm her karakterin ayrı hikayesi var. Hepsinin ayrı ayrı başına komik şeyler geliyor. Asıl zor olan bunu yapmak. Söylediğin şeyler olsa bile 1 bölüm olmuştur. Her bölüm mü aynı şeyler?

Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana. Çünkü, anlatmak için o kadar yazdım ki, benim mesajlarım da klişe bir hal aldı artık.

Yalan dünya avrupanin yakasının tekrarı yahuu ))) uzun süren tum diziler kendini tekrar eder[/quote]
Beyazsoy 1003. kez söylüyorum, her dizide klişe vardır önemli olan SENARYO`nun klişe olmaması. Yalan Dünya ve Kayıp Şehir bu iki dizisinin de senaryosu klişe değildi.

Olaylar elbette olur. Günlük hayatta olan olayların hepsi klişe. Ama senaryolar ORJİNAL.

Yukarıda senin bahsettiğin olay sadece Kayıp Şehirin bir parçası, senaryosu değil.

@EveN kayıp şehir klişe bir diziyidi. ondan reyting kaybetti sadece klişe hayat kadını üzerine kurulmustu insanlara farklı gelen buydu. yalan dünya ise avrupanin yakasının tekrarı çift kişilikli oyuncular konular hep avrupanin yakasından alındi. Karakterler hemem hemen cogu avrupa yakasinda vardi.

:D Yok yok ne dersem tersini söylüyorsun abi sen de ama. Kayıp Şehir klişe olsaydı tutardı. Ama klişe değildi sosyal medyada ses getirisi fazlaydı. :) Süper diziydi kabul et şimdi. :D