21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

:D Yok yok ne dersem tersini söylüyorsun abi sen de ama. Kayıp Şehir klişe olsaydı tutardı. Ama klişe değildi sosyal medyada ses getirisi fazlaydı. :) Süper diziydi kabul et şimdi. :D
vallahi aykırı bisey demek için söylemiyorum. yayınlandığı zaman değil tekrarlarini izledim. ilk başlarda konu açılmadan farklı gibiydi sonra tam klişe oldu. bizim senaristler sıkıştımi hemen kiliseye damarlar zaten)))

vallahi aykırı bisey demek için söylemiyorum. yayınlandığı zaman değil tekrarlarini izledim. ilk başlarda konu açılmadan farklı gibiydi sonra tam klişe oldu. bizim senaristler sıkıştımi hemen kiliseye damarlar zaten)))
Ama şimdi hakkını ver zenci Daniel, travesti karakter vs bu hikaye farklıydı. :)

Ama şimdi hakkını ver zenci Daniel, travesti karakter vs bu hikaye farklıydı. :)
ben onlara pek bakman dizide asil sürükleyen sey ne ona bakarim onlar dizi uzasin entel gozukelim tuzakları))) travesti için izleyen kac kişi vardı diziyi))) umarım o kişilerden değildin))

ben onlara pek bakman dizide asil sürükleyen sey ne ona bakarim onlar dizi uzasin entel gozukelim tuzakları))) travesti için izleyen kac kişi vardı diziyi))) umarım o kişilerden değildin))
Haha :D yok canım. Dizinin tanıtımları zaten en başta ilgimi çekmişti. Gökçe'nin oyunculuğunu beğeniyorum. Üstüne kata kata ilerliyor oyunculuğu. Diğer bir çekiciliği İstanbul'un o arka sokaklarını gözler önüne sermesiydi. Ama Daniel karakterini severdim. Ölüm sahnesi çok bitiriciydi. O çıkınca dizi başka boyuta geçti.

Haha :D yok canım. Dizinin tanıtımları zaten en başta ilgimi çekmişti. Gökçe'nin oyunculuğunu beğeniyorum. Üstüne kata kata ilerliyor oyunculuğu. Diğer bir çekiciliği İstanbul'un o arka sokaklarını gözler önüne sermesiydi. Ama Daniel karakterini severdim. Ölüm sahnesi çok bitiriciydi. O çıkınca dizi başka boyuta geçti.
gokcee iyiydi hakikaten cevdet mercanın dizilerinde kötü oyuncu olmaz. adam odunu bile oynatıyor vallahi)) arka sokaklar ne kadar doğru bilemiyecegim arka sokaklar daha sahici sonuçta polis kayıtlarında alınıyor)))

BBEB yeni saatinde gayet iyi gidiyor. Yazın olduğu gibi süresi kısalıp PT2'de iyi işler çıkarabilir ama en doğrusu yazın tekrar başlamasıydı. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Gökçe Bahadır'ı Hayat Bilgisi'nden beri takip ediyorum çok geliştirdi kendi bencede.

Fatih Harbiye'den hiç ümitli değildim ama reytinglerine bakarsak sezonun en sürpriz işlerinden biri oldu. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir beklediğim gibi çok iyi gidiyor. Tns'de de iyi gelirse Kanal D'den mantıklı bir hamle gelmiş demektir.