21 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar da zaten çocuklara hitap eden bir dizi. Bence günü değişecek Kanal D tahammül etmez. Umarım tekrar Cumaya falan alınmaz, Cuma Yalan Dünyanın. Ama Cumartesi de iyi gider Yalan Dünya hatta zirveyi direkt alır A/B`de.

Cuma şu an daha zor. Yalan Dünya mücadele içinde olacaktır. Medcezir güçlü bir rakip ama Cumartesi rakip ypk özellikle de A/B`de.
Haklisin Yalan dünya ab de cumartesini alir. Arka sokaklar hafta içi her gün daha iyi sonuç alir

Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki gruptada zirvede yer almış.Nedense pazar günleri aldığı oranlar cumartesi günlerine göre daha fazla.
Arka Sokaklar çok kötü gitmiş.Bu oranlar heralde en düşük aldığı oranlar diyebiliriz.Cumartesi günleri Yalan Dünya gelirse şaşırmam.
Hükümet Kadın çok iyi gitmiş.
Şefkat Tepe Totelde çok iyi gitmiş lakin ab grubu için aynı şeyi söyleyemeyiz.
Fatih Harbiye iki gruptada düşüş yaşasada başarısını sürdürmeye devam ediyor.Ben bu dizinin tutacağını düşünmemiştim açıkçası.
Lale Devri öncedende dediğim gibi 3 sezon zaten izlendi 4 sezonuna ne gerek varki.
Lale gitti Yeşim gitti dizi hala devam ediyor çok saçma.Bu oranlar bu diziye fazla bile.
Medcezirin tekrarı her iki gruptada 14 olarak başarılı gitmiş.
3+1 AB de başarılı gitmiş.
BBEB bu saate göre gayet başarılı gitmiş.Kanal d yeni sezon için sonunda iyi bir hamle yaptı.
GENEL DEĞERLENDİRME:
Eğer cumartesi gününe iddialı bir yapım gelirse bütün yapımlar bundan etkilenir.ATV cumartesi gününe Kaçağı koymalıydı.Eğer kaçağı koysaydı bir umudu olurdu kanalın.

Bence en kötü ihtimalle 2. olacak Acun.

Ama Güneşi Beklerken 21 reytinglik maça rağmen 6 reytingi geçiyor 2 haftadır. Bunu göz ardı etmemeli. Önceki bölümlerinde 7-8 reyting alıyordu zaten. Bence Güneşi Beklerken bu akşam 8 reytingi geçerse şaşırmamak gerek. :)
Yaniliyorsun daha doğrusu sbsv unutuyon. bu iki dizinin kitlesi ayni zaten bugün iki dizi fanlari(basrol erkek oyuncularin fanlari) twitterda birbirine girecek)))) acun ya bu carpismadan siyrilir yada ezilir. 3ü bence birbirine yakin sonuç alir. Dün de demistim tüm yapimlar birbirine yakin sonuç alir diye. Cunku kimse cumada Medcezirde olduğu gibi bir tık yukarda değil hepsi handikapli yapimlar

Haklisin Yalan dünya ab de cumartesini alir. Arka sokaklar hafta içi her gün daha iyi sonuç alir
Aslında bence Cuma da alır. Ama Cuma ister istemez rekabet ortamı olur.

Şöyle bir şey de var. Cumartesi fazla tv izlenen bir gün değil. Yalan Dünya geçen sene en güçlü gün Pazarteside bile totalde 4.41 ortalama aldı, ama Cumartesi kolay bir gün olsa da Totalin düşme ihtimali var. Hem total dizileri yüzünden hem de az tv izlendiği için. Baksana Arka Sokaklar bile yaklaşık 5 reyting alıyor.

A/B`de zirve uğruna Yalan Dünya Cumartesi olursa o zaman Totali zedelenebilir.

Bence Arka Sokaklar ile devam etmeliler. Sadece PT2`deki BBEB`in süresi 90 dakika olmalı ki, reytingleri düşmesin saat 2`ye kadar sürüyor.

Aslında bence Cuma da alır. Ama Cuma ister istemez rekabet ortamı olur.

Şöyle bir şey de var. Cumartesi fazla tv izlenen bir gün değil. Yalan Dünya geçen sene en güçlü gün Pazarteside bile totalde 4.41 ortalama aldı, ama Cumartesi kolay bir gün olsa da Totalin düşme ihtimali var. Hem total dizileri yüzünden hem de az tv izlendiği için. Baksana Arka Sokaklar bile yaklaşık 5 reyting alıyor.

A/B`de zirve uğruna Yalan Dünya Cumartesi olursa o zaman Totali zedelenebilir.

Bence Arka Sokaklar ile devam etmeliler. Sadece PT2`deki BBEB`in süresi 90 dakika olmalı ki, reytingleri düşmesin saat 2`ye kadar sürüyor.
Arka sokaklarin dusuk almasinin rakiplerinden dolayi sidet seven ergenler için sefkat tepe var çocuklar için acun var. Cumartesi reytinglerin dusuk cikmasi calisanlar için gece disari çıkmak için tek gun. kis donemide millet disari cikmaz evde tv izler bu yaz aylarinda kimse tv başında beklemiyor. Zaten yalan dünya havalar soguyunca baslar cumartesi ab birinciligini rahat alir

Arka sokaklarin dusuk almasinin rakiplerinden dolayi sidet seven ergenler için sefkat tepe var çocuklar için acun var. Cumartesi kisacasi donemide millet disari cikmaz evde tv izler bu yaz aylarinda kimse tv başında beklemiyor. Zaten yalan dünya havalar soguyunca baslar cumartesi ab birinciligini rahat alir
Cumartesi 1. liği alacağından şüphem yok ama totali zedelenebilir dediğim gibi.

Cuma totalde 4.50 olsa 3. sıradan yeri hazır.

Ama Cumartesi 4.50 alsa ancak 5. sırada yer bulur kendine ama bu oranı alacağı da kesin değil.

Cuma A/B`de en kötü ihtimalle 2. olur. Cumartesi zirveyi alır orası ayrı.

Bence Kanal D Medcezirin performansına göre seçim yapabilir ama Yalan Dünya hangi gün olsa iş yapar. Huzur Sokağı da geçen sene A/B`de 8-9 alıyordu ama Yalan Dünya gelince hemen aldı zirveyi. Yeterki arkasında yapım olmasın, Beyaz Show geç başlıyor zaten...

7-70 :)
Ama birinci tercihi Acun olan çok azdır. Genelde başka bir şey bulunamamışsa izlenir. :)
Ben çevremde 30 yaş üstünün Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi izlediğini görmedim ama dediğin doğrudur.

Dün de gördük iddialı yapımlar varken 5 aldı bitince 11 reytinge fırladı en büyük boşlukçu Acun bence.

Ben çevremde 30 yaş üstünün Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi izlediğini görmedim ama dediğin doğrudur.

Dün de gördük iddialı yapımlar varken 5 aldı bitince 11 reytinge fırladı en büyük boşlukçu Acun bence.
30 yaş üstü niye izlemesin ki herkese hitap eden bir yarışma, gördüğüm kadarıyla gayet de izleniyor. Hatta 30 yaş üstüne daha bile çok hitap ediyor belki de. :)

Kanal D bu hafta çok gerilerde kaldı maalesef, bence radikal değişiklikler olabilir..

30 yaş üstü niye izlemesin ki herkese hitap eden bir yarışma, gördüğüm kadarıyla gayet de izleniyor. Hatta 30 yaş üstüne daha bile çok hitap ediyor belki de. :)

Bak genel reytinglerde YST daha fazla izlenmiş ancak Erkek +20 yaş grubu'nda daha az izlenmiş hatta bayağı bir fark var. :)

awww.connectedvivaki.com_wp_content_uploads_2013_09_top101.png

Ekli dosyalar

• awww.connectedvivaki.com_wp_content_uploads_2013_09_top101.png
    awww.connectedvivaki.com_wp_content_uploads_2013_09_top101.png
    73.4 KB · Hit: 791
Sizce Acun'un hitap ettiği yaş grubu kaç? ( YST için. ) @beyazsoy , @EveN
7den yetmise değil. yaslilar disinda herkes katilanlarin profiline bakarsak anlasilir aslinda. çocuklar ergenler ve orta yaslilar. katilanlardan orta yaslilar kadin yok gibi. agirlik erkeklerde. diğer yas gurublarinda dagilim esit gibi

Bak genel reytinglerde YST daha fazla izlenmiş ancak Erkek +20 yaş grubu'nda daha az izlenmiş hatta bayağı bir fark var. :)

Ekli dosyayı görüntüle 11946
Kadın +20'de ise daha fazla izlenmiş ortalamaya göre. :)

Bu kategorileri pek dikkate almamak lazım. Cihaz sahiplerinin her kumanda değiştirdiklerinde profili düzelttiklerini sanmıyorum. Öyle olsa Kurtlar Vadisi Pusu ikinci sırada olamazdı kadınlarda. :)

Bu kategorileri pek dikkate almamak lazım. Cihaz sahiplerinin her kumanda değiştirdiklerinde profili düzelttiklerini sanmıyorum. Öyle olsa Kurtlar Vadisi Pusu ikinci sırada olamazdı kadınlarda. :)
Sen daha fazladır dedin belki o yüzden tabloyu koydum haftaya ki sonuçlarda daha çok belli olur tabii. Ama ölçümlerde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum kadın , erkek gruplarında. :)

oha şefkat tepe napmış öyle resmen uçmuş arka sokakları farkal geçmiş dediğim gibi :d
şefkat tepe eski bölümlere dönsün kordonlu falan acunu çok rahat geçecektir kıl payı gitmiş zirve ya

Sen daha fazladır dedin belki o yüzden tabloyu koydum haftaya ki sonuçlarda daha çok belli olur tabii. Ama ölçümlerde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum kadın , erkek gruplarında. :)
Dikkat edersen erkek izleyici oranları çok düşük genel olarak. Bunun nedeni profillerin sağlıklı ölçülememesi. Tabii ki erkeklerin daha az televizyon izlemeleri normal karşılanabilir ama asıl sebep doğru kullanılmaması. :)

Bir de tabii erkek ve kadınların ailece birlikte izlediği yapımlar var. Onlarda ne yapacaklar? :):)

niye olamasın vadi ailece izlenen bi dizi 40 yaşındaki adam açar eşi ve çocuklarıyla izler sonuçta gayet normal :D sonuçta kahvehanelerde cafelerde toplu izlenen yerlerde cihaz yok eğer oralarda cihaz olsaydı vadi erkekler daha fazla olurdu ama kadınlarda da yine aynı olurdu dediğim gibi ailece izleniyo :)