Arka Sokaklar Total'de Kanal D'nin şuan en çok izlenen dizi sanırım 4.86 üstü reyting almadı dizileri sanırım.
günesi beklerken daha iyi
Arka Sokaklar Total'de Kanal D'nin şuan en çok izlenen dizi sanırım 4.86 üstü reyting almadı dizileri sanırım.
Doğrudur unutmuşum o zaman 2. oluyor Arka Sokaklar yani demek istediğim Kanal D bitirmez dizisini şu çerçevede.günesi beklerken daha iyi
bugun acun 4 den aşagı fark atmaz fragman süper ıddalı konusma kayıt aldımAcun'un rakipler gelinceki durumunu gördük. Totalde zar zor zirvede yer almış. Ab'de ise ab yapımı olmadığından dolayı zirvede yer amış. Kanal D'nin yerinden olsam Cumartesi'ye koyarım Yalan Dünya'yı ab'de zirvede olurum. Bugün Güneşi Beklerken Acun'u rahatlıkla geçecektir.
Şefkat Tepe sezona müthiş bir başlangıç yapmış. Zirveyi alıyormuş az daha totalde.
Fatih Harbiye iyi gitmiş yine.
Arka Sokaklar'ın miadı doldu artık kesinlikle. Ben hep diyorum As de Acun gibi boşlukçu. Totalde 5 bile alamamış. Son çare Cuma'ya koyup denemek. Olmazsa yayından kaldırılmalı artık.
B.B.E.B iki grupta da gece kuşağına göre fena gitmemiş.
Hükümet Kadın filmi de ATV'yi sevindirmiş.
Sen hep iddialı konuşuyorsun zaten. Neymiş GB Acun'un özetini geçemezmiş. Komik olmayalım lütfen. Sen de burda ol ama yarın. 4 fark diyor Allahım ya.bugun acun 4 den aşagı fark atmaz fragman süper ıddalı konusma kayıt aldım
evet hep iyiler pazar çıkıyo bu akşam justin çıktığında baya yüksek olur bende total 8.50 ab 9 alır diyorumacun hep pazara saklıyor iyileri ergenlere justin getirmis orda patlar reytingler ben 9 bekliyorum
Hiç sanmiyorum pazar acun için cetin gececek. Acunun kitlesine. Hitap eden iki dizi geliyor. Gunesi beklerken ve sbsv bu iki dizi acunun fena dover))) acun ab ve totalde fena zorlanacak alirsa da birinciligi kil payi alirsa belki kil payi 3 bile olabilir hata kucuk geline bile gecilebilir)))bugun acun 4 den aşagı fark atmaz fragman süper ıddalı konusma kayıt aldım
Bence en kötü ihtimalle 2. olacak Acun.Hiç sanmiyorum pazar acun için cetin gececek. Acunun kitlesine. Hitap eden iki dizi geliyor. Gunesi beklerken ve sbsv bu iki dizi acunun fena dover))) acun ab ve totalde fena zorlanacak alirsa da birinciligi kil payi alirsa belki kil payi 3 bile olabilir hata kucuk geline bile gecilebilir)))
Sebebi ergen ve coxmcuklarin izledigi çok yapim var cumartesi. Ondan oldu tekrari hafta içi olsa daha fazla izlenirKanal D aslında Güneşi Beklerkeni Cumartesiye, Arka Sokakları Pazara almalıydı şimdilik. X Factor gelince onu da Pazar 20.00`ye alırdı. Ben mi öğretecem? Acun Pazar daha güçlü, Güneşi Beklerken kesinlikle Cumartesi olmalıydı.
Arka Sokaklar da zaten çocuklara hitap eden bir dizi. Bence günü değişecek Kanal D tahammül etmez. Umarım tekrar Cumaya falan alınmaz, Cuma Yalan Dünyanın. Ama Cumartesi de iyi gider Yalan Dünya hatta zirveyi direkt alır A/B`de.Sebebi ergen ve coxmcuklarin izledigi çok yapim var cumartesi. Ondan oldu tekrari hafta içi olsa daha fazla izlenir