Günlük diziler düsük aliyor TNS'de..
Bence çok iyi oldu. Unutma Beni ve Beni Affet'in çok izlendiğini sanmıyorum. TNS'de hakettikleri yerleri buldular.
TNS çok iyi ya herkes hakkını alıyor. Umarım bozulmaz da hep böyle gider TNS.
7 dan asa almıyoAr 3 reytingle karadayıyı mı geçecek
Nabıyonuz gencler
anlamadığım için değil o anda diziyi izlediğim için geç cevap verdim hatta anlamamış olmamda normal anlaşılır şekilde anlatmamışsın ben behzat Ç izlemem ama izlediğim 5 dakka dextere benziyordu demişsin dexter i de ben izlemem o açıdan dexterle karşılaştırma yapmıyorum sadece diğer dizilerle karşılaştırdığımızda behzatın yanına yaklaşan dizi yok hem oyunculukta hem konuda..
o sahne gerçek gibi göstermeleri o sahnenin gerçek olduğunu göstermiyor zaten o sahne adamın aslında içinde düşündüğü sahnelerden biri..
benim sana hakaret ettiğime dair çıkarımda nasıl bulundun onu anlamadım ama izlediğim diziler hoşuna gitmiyor olabilir buda sana hakaret sayılmaz.. ayrıca hakaret etmek gibi bir niyetin varsa edebilirsin ceza almamak koşuluyla))
senin gönlünde dila reis 1. olabilir ama Huzur Sokağı harbi ezmis rakiplerinioynaşıyoruz))))
napalım emre geyik muhabbetini dinliyoruz dila hanım yine birinci olmuş arkadaşlar çekemiyor))
bunePazartesi-Star ve Atv ve Show ve Kanal D
Salı-Kanal D ve Atv
Çarşamba-Star
Perşembe-Atv ve Kanal D
Cuma-Atv ve Kanal D ve Star
Cumartesi-Star
Pazar-Star
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?