21 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bende tüm hafta için konuşmadım O ses karşısında eziliyor yazdım.Tıpkı İntikam'da yaptığınız gibi.

Ab grubuna bakarmısın rica etsem.
O kısımda biraz ezilmiş gibi duruyor.
totalde fark olmadığına göre ezmek diye bişey olamaz ab de özetiyle yeni bölümü aynı reytingi almış zaten abartmaya gerek yok özeti 8 yeni bölümü 18 falan alsa anlarım bi nebze

totalde fark olmadığına göre ezmek diye bişey olamaz ab de özetiyle yeni bölümü aynı reytingi almış zaten abartmaya gerek yok özeti 8 yeni bölümü 18 falan alsa anlarım bi nebze

Ab grubunda özeti geçememek başarısızlık bence.Buda ezilmek.Reytingleri kötü değil ama Özetin gerisinde kalmakta başarı değil.

O ses'in ve O ses Özetin gerisinde kalmış işte uzatmaya gerek yok.

Fatih aşırı derece kötü sonuçlar elde etmiş. Zaten bu sonuçları bekliyoduk.
O ses karadayıya geçit vermiyor hiçbir şekilde
özeti dahi 10 reytingle 2. Olmuş, helal cidden de

Karadayı ab de yarıştan baya bi uzak kalmış.
Beni böyle sev çokta iyi durumda değil..

o zaman yaprak dökümündeki ali rıza gibi olurdu

hep totalik oalylar işte
Bizde yine iyi itikat varda, bak o günlerden bu gübe kaldık. Ayakta durmanın gururu

Fatih cidden fiyaskonun fiyaskosu. O kadar para harcansın ama aldığı reyting 2. Sıradan bir film bile bundan daha iyisini alır.

O Ses Türkiye coşup gürlemiş helal olsun. A/B`de ilk ikiyi kapatmış. 😱

Karadayı da çok iyi sonuçlar almış. Aslında A/B dizisi ama karşısında çok güçlü A/B yapımı O Ses olduğu için kendini gösteremiyor.

Umarım Kanal D akılsızlık yapıp yine Yalan Dünyayı Pazartesiye almaz.

İnş Pazartesi olur.

Pazartesi olup da 7-8 alsa bile A/B`de en iyi 4. olur.
Gerek yok Pazartesiye.

Kanal D Pazartesiyi film kuşağı yapsa Fatihten daha iyi gider. Hatta alsın Merhameti koysun o bile Fatihten iyi gider.

Ama Pazartesi izleyebilirim.

Sevmiyorum netten izlemeyi 3 bölüm olacak izlemediğim.
Haftasonu tekrarını da izleyebilirsin.

Aslında en büyük dert sırası. Yoksa ben de isterim 23.15`e kadar yayılıp yayınlanmasını. Tabii ki Cuma izlemeyin rahatlığı da ayrı.

Ab sonuçları cidden ilginç şaşırtıcı

Bu reytinglere Karadayının suçu yok O Ses abartmış.

Totalde okadar abartılacak bir fark yok az bir fark Ab'si düşük kalmış biraz karadayının O sesin özetini geçememeside ilginç gerçekten anlamadım

Son düzenleme: