21 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih'in sonu yakın bence. Yakında PT-2'ye atılır. Fatih Portakal bile geçmiş totalde. :):)

OST ve Karadayı yine +10 almış OST özet A/B'de napmış öyle 😱

Fatih düşmüş 2'ye ka Fatih Portakal geçmiş Fatih'i :F

O Ses Türkiye uçmuş tebrikler. Beni Böyle Sev totalde bu hafta yükselmiş tebrikler dizime. Karadayı iki grupta da başarılı sonuçlar almış ama O Ses Türkiye'nin özetine geçilmiş yakışmadı.

bu tns'deki acun sevdası nedir anlamış değilim
karadayı geçen yıl çoğu zaman acuna fark atardı
bu sene çokmu güzel ses varda oses türkiye reytinglerde patlama yaptı

aga geçen sene de böyleydi survivora fark atıyodu ama o sesle başa baş gidiyodu bu yılda öyle bi sorun yok bence 10 reytingi kim almış ki dizilerden

Geçen sene yarışmacı seçimlerinde Karadayı fark falan atmıyordu. Çoğu zaman başabaştı. O ses'in Karadayı'yı geçtiği çok gün oldu total'de. A/b'de zaten neredeyse tamamında O ses zirvedeydi.

O Ses her sene düellolarda düşer çünkü yarışma sıkmaya başlar. Reyting totalde 7 lere kadar düşer. Ama çeyrek final'de tekrar reytingi coşar.

Ayrıca evet bu sene de çok güzel sesler var yarışmada. :) Çamur atmadan önce bi oturun izleyin lütfen nasıl sesler varmış.

Geçen sene yarışmacı seçimlerinde Karadayı fark falan atmıyordu. Çoğu zaman başabaştı. O ses'in Karadayı'yı geçtiği çok gün oldu total'de. A/b'de zaten neredeyse tamamında O ses zirvedeydi.

O Ses her sene düellolarda düşer çünkü yarışma sıkmaya başlar. Reyting totalde 7 lere kadar düşer. Ama çeyrek final'de tekrar reytingi coşar.

Ayrıca evet bu sene de çok güzel sesler var yarışmada. :) Çamur atmadan önce bi oturun izleyin lütfen nasıl sesler varmış.
Ben dün izledim iyi sesler var ama bana sıkıcı geldi. :X

O Ses Türkiye 2 gruptada çok iyi oranlarla birinci, özellikle abde çok iyi özeti bile +10 reytingle ikinci

Karadayı totalde +10 reyting alarak çok iyi, abde 10a yaklaşan reytingle abdede çok iyi

Kim Milyoner Olmak İster her 2 gruptada +5 reytingle iyi gitmiş

Müge Anlı her 2 gruptada iyi gitmiş

Star haber, Kanal D haberin liderliğini ele almış özellikle abde 5e yaklaşan reytingle iyi gitmiş

Kanal D'nin rekor masrafı dizisi Fatih her 2 gruptada kötü gitmiş, totalde 25. olarak final yapıcağını açıklamış oldu

Bebek İşi her 2 gruptada +2 reyting alamayarak çok kötü gidiyor

Son düzenleme:
Ayy bayılajjjjam 😱 KARADAYI'ı dünkü bölümle nasıl geçilmiş AB'de o kadar😱 Gerçi Karadayı reklam verince 13'u görmüştü😕 Karadayının reklam arası O ses'e gidiyor dediğim gibi. Başka bi eğlence olsa dizi/program olsa AB'de özete geçilmezdi heralde(b)