21 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş ben geçen sene yada 5 sene sonrası ile ilgili bi yorum yapmadım :kiki: bugünkü tabloda karadayı eziliyo yazmışsın reytinglere bakıyorım aradaki fark 0.3 bu eşitlik demektir ayrıca geçen sene karadayı bu zorlu günde tutmayı başarmış ve yükselmiş bir dizi şimdi konuşuyosun ama düellolar bikaç haftaya gelir o zaman ezilme nasıl olur görürüz :kiki:

Bende tüm hafta için konuşmadım O ses karşısında eziliyor yazdım.Tıpkı İntikam'da yaptığınız gibi.:kiki:

Ab grubuna bakarmısın rica etsem.:DO kısımda biraz ezilmiş gibi duruyor.:D
totalde fark olmadığına göre ezmek diye bişey olamaz ab de özetiyle yeni bölümü aynı reytingi almış zaten abartmaya gerek yok özeti 8 yeni bölümü 18 falan alsa anlarım bi nebze

totalde fark olmadığına göre ezmek diye bişey olamaz ab de özetiyle yeni bölümü aynı reytingi almış zaten abartmaya gerek yok özeti 8 yeni bölümü 18 falan alsa anlarım bi nebze

Ab grubunda özeti geçememek başarısızlık bence.Buda ezilmek.Reytingleri kötü değil ama Özetin gerisinde kalmakta başarı değil.

O ses'in ve O ses Özetin gerisinde kalmış işte uzatmaya gerek yok.:D

Fatih aşırı derece kötü sonuçlar elde etmiş. Zaten bu sonuçları bekliyoduk.
O ses karadayıya geçit vermiyor hiçbir şekilde:d özeti dahi 10 reytingle 2. Olmuş, helal cidden de:d
Karadayı ab de yarıştan baya bi uzak kalmış.
Beni böyle sev çokta iyi durumda değil..

o zaman yaprak dökümündeki ali rıza gibi olurdu :F

hep totalik oalylar işte:T:
Bizde yine iyi itikat varda, bak o günlerden bu gübe kaldık. Ayakta durmanın gururu :kiki:

Fatih cidden fiyaskonun fiyaskosu. O kadar para harcansın ama aldığı reyting 2. Sıradan bir film bile bundan daha iyisini alır. :X

O Ses Türkiye coşup gürlemiş helal olsun. A/B`de ilk ikiyi kapatmış. 😱

Karadayı da çok iyi sonuçlar almış. Aslında A/B dizisi ama karşısında çok güçlü A/B yapımı O Ses olduğu için kendini gösteremiyor.

Umarım Kanal D akılsızlık yapıp yine Yalan Dünyayı Pazartesiye almaz.

Fatih cidden fiyaskonun fiyaskosu. O kadar para harcansın ama aldığı reyting 2. Sıradan bir film bile bundan daha iyisini alır. :X

O Ses Türkiye coşup gürlemiş helal olsun. A/B`de ilk ikiyi kapatmış. 😱

Karadayı da çok iyi sonuçlar almış. Aslında A/B dizisi ama karşısında çok güçlü A/B yapımı O Ses olduğu için kendini gösteremiyor.

Umarım Kanal D akılsızlık yapıp yine Yalan Dünyayı Pazartesiye almaz.

İnş Pazartesi olur. :A

Totalde okadar abartılacak bir fark yok az bir fark Ab'si düşük kalmış biraz karadayının O sesin özetini geçememeside ilginç gerçekten anlamadım(b)

Son düzenleme: