21 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayıyı dün pek izleyemedim yarısına baktım yine güzel bir bölüm gibiydi reytinglerde hakettiğini alır İnşallah

Gene liderliği kaçırmışız :( Karadayı 10 reytingi geçmiş gayet iyi

Karadayinin dünkü finali berbattı Feride bi eve gitti ogrendi hemencecik Turgut'un kol düğmesi aradigini ki bu da saçma turgut yaktı ceketi. o düğmeyi bulsa ne olacaktı ki.. Bu cinayetin tek çözümü Mahir in bulduğu kanlı parmak izi. Karadayida mantık hataları diz boyu ceketin düğmesi için turgut serraya katlanıyor bu daha saçma arkadaş sen Savcısının ceketi yaktın o dugmenin senin dugmenin olduğun anlaşılmaz.. Seyirciyle dalga geçiyorlar. Savcı turgut kendi adamının hapisten kacirildigindan habersiz herseyden haberi oluyor mahirin yada başka birilerinin onu kaçırdığını ogrenemedi turgut. Dizide o kadar hata varki saymakla bitmez

Karadayı totalde iyi gitmiş yakınlar O sesle Ab'de O sesin özetini geçmemesi ilginç(b)

Son düzenleme:
o ses ne yapmış öyle ab de özeti 2. olmuş :d
karadayı totel dizisi olma yolunda ama rakmları iyi

Karadayi'yi bu sabah izleyebildim. Harika bir bölüm olmus. Hak ettigi reytinglerin altinda ilerliyor. Özellikle AB.

o ses Türkiye dün şov yapmış süper :Z
Karadayının a\b`si o ses özetini geçmemesine şaşırdım 😵
beni böyle sev reytingleri bence çok iyi totalde 3`ü geçmiş :)
Fatih 25. ve 15 . 😱 yorum yok :T:

o ses iki grupta da harika gitmiş özellikle de ab grubunda özeti bile karadayıyı geçmiş totalde de karadayı iyi gitmiş her iki yapıma da tebrikler

O Ses Türkiye iki grupta da uçmuş yine. Ab'de ilk ikiyi kapatmış. Özeti 10'u geçmiş. :)

Karadayı iki grupta da çok iyi gitmiş. Totalde 10'u geçmeyi başarmış yine.

Kim Milyoner Olmak İster yükselerek iyi gitmiş.

Fatih batmış. :( Bakalım Kanal D'den nasıl bir hamle gelecek Pazartesi için ?

Büyük Risk ab'de iyi gitmiş.

Son düzenleme:
koskoca padişah fatih sultan mehmet fatih portakal a geçilmiş olacka iş değil 😱 kanal d bence artık korkmasın alabileceği en kötü sonucu aldı fatih le daha kötü olmaz,olamaz :F
kmoi iyi gitmiş geçen sneeki oranalrına yakın alıyor pzrtesileri
karadayı ve o ses iyi gitmişler o ses bu sene çok iyi bakalım elemeler bitince yine düşecek mi

Vayy vayy vayy O Ses yine yıkmış dağıtmış ortalığı. :)

En çok izlenen yapım olmuş yine. :) Forumumuzun göz bebeği gönülleri fetheden A/b grubunda özeti 10 alarak ilk 2'yi kapamış Karadayı'yı totalci yapmış yine. :)

O Ses fırtınasına ve Karadayı'ya tebrikler. A/b severler korkudan O Ses'i övemezler gerçi dilleri Acun'u övmeye varmaz. :F

Fatih final...:bhr: Medyapım Veda ve Fatih'le Kanal D'yi büyük zarara uğrattı. Kanal D hala Medyapım'a nasıl güveniyor acaba. (b) :D

En şaşırtıcı Pazartesi sonuçları bunlar bence.😱
O ses Özetiyle beraber çoşmuş.Özeti 10 reyting alan tek yapım.Müthiş bir başarı.Helal olsun Acun'a.
O ses'in yeni bölümüde müthiş gitmiş.😱
Fatih ise yerle bir olmuş.Çok acınası durumda.ilk bölüm çok güzeldi aslında ama devamını bende izlemedim.Reytingleri bu kadar düşük olmamalıydı.:(😱
Yalan Düna Cuma günü 1. olamadığına göre Pazartesi yolu göründü diziye.:(
Karadayı'da çok iyi gitmiş ama bu sezon o ses'e eziliyor.Düellolarda geçer muhtemelen.:)

En şaşırtıcı Pazartesi sonuçları bunlar bence.😱
O ses Özetiyle beraber çoşmuş.Özeti 10 reyting alan tek yapım.Müthiş bir başarı.Helal olsun Acun'a.
O ses'in yeni bölümüde müthiş gitmiş.😱
Fatih ise yerle bir olmuş.Çok acınası durumda.ilk bölüm çok güzeldi aslında ama devamını bende izlemedim.Reytingleri bu kadar düşük olmamalıydı.:(😱
Yalan Düna Cuma günü 1. olamadığına göre Pazartesi yolu göründü diziye.:(
Karadayı'da çok iyi gitmiş ama bu sezon o ses'e eziliyor.Düellolarda geçer muhtemelen.:)
eziliyo mu ezilmeye bak fark 0.5 bile değil ne ezilmesinden bahsediyon
karadayı 10 reytingi geçebilen vadi dışında tek dizi ve süper reytingler alıyo o sesi geçer bikaç bölüm içinde merak etmeyin

benim bildiğim ezilme bazı günlerde ki gibi olur 7-8 reyting fark falan mesaj yerine gitmişse sorun yok :D

Son düzenleme:
eziliyo mu ezilmeye bak fark 0.5 bile değil ne ezilmesinden bahsediyon
karadayı 10 reytingi geçebilen vadi dışında tek dizi ve süper reytingler alıyo o sesi geçer bikaç bölüm içinde merak etmeyin

Hatırladığım kadarıyla O ses'in özeti geçiyordu geçen sene.:F

Hatırladığım kadarıyla O ses'in özeti geçiyordu geçen sene.:F
kardeş ben geçen sene yada 5 sene sonrası ile ilgili bi yorum yapmadım :kiki: bugünkü tabloda karadayı eziliyo yazmışsın reytinglere bakıyorım aradaki fark 0.3 bu eşitlik demektir ayrıca geçen sene karadayı bu zorlu günde tutmayı başarmış ve yükselmiş bir dizi şimdi konuşuyosun ama düellolar bikaç haftaya gelir o zaman ezilme nasıl olur görürüz :kiki: