Sen bir de önceki yani 1 buçuk sene öncesibi görseydin, 1 hafta dayanamaz giderdin gerilimdenForumun her konusunda bir gerilim var artık bırakıcam forumu.
o zaman yaprak dökümündeki ali rıza gibi olurduSen bir de önceki yani 1 buçuk sene öncesibi görseydin, 1 hafta dayanamaz giderdin gerilimden
hep totalik oalylar işteForumun her konusunda bir gerilim var artık bırakıcam forumu.
eziliyo mu ezilmeye bak fark 0.5 bile değil ne ezilmesinden bahsediyonEn şaşırtıcı Pazartesi sonuçları bunlar bence.😱
O ses Özetiyle beraber çoşmuş.Özeti 10 reyting alan tek yapım.Müthiş bir başarı.Helal olsun Acun'a.
O ses'in yeni bölümüde müthiş gitmiş.😱
Fatih ise yerle bir olmuş.Çok acınası durumda.ilk bölüm çok güzeldi aslında ama devamını bende izlemedim.Reytingleri bu kadar düşük olmamalıydı.😱
Yalan Düna Cuma günü 1. olamadığına göre Pazartesi yolu göründü diziye.
Karadayı'da çok iyi gitmiş ama bu sezon o ses'e eziliyor.Düellolarda geçer muhtemelen.
eziliyo mu ezilmeye bak fark 0.5 bile değil ne ezilmesinden bahsediyon
karadayı 10 reytingi geçebilen vadi dışında tek dizi ve süper reytingler alıyo o sesi geçer bikaç bölüm içinde merak etmeyin
kardeş ben geçen sene yada 5 sene sonrası ile ilgili bi yorum yapmadım bugünkü tabloda karadayı eziliyo yazmışsın reytinglere bakıyorım aradaki fark 0.3 bu eşitlik demektir ayrıca geçen sene karadayı bu zorlu günde tutmayı başarmış ve yükselmiş bir dizi şimdi konuşuyosun ama düellolar bikaç haftaya gelir o zaman ezilme nasıl olur görürüzHatırladığım kadarıyla O ses'in özeti geçiyordu geçen sene.