21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

rıza babam çoşuşa geçmiş bu anlık 8 bekliyorum....

Benim çevremdeki herkes bakıyor ve beğeniyor halen daha diziyi. Anneni de kutlarım böyle bir diziyi bırakmadığı için.

Sağol annem öyledir güvenilir izleyicidir bir diziyi izledimi final yazısını görene dek izler...dizi sıksa bozulsa bile

offf bu sahnelerden sonra 8 bile az kalır rıza babaya ve ekibine 8 üzeri bekliyorum

Lale Devri reklamlardan 22:16'da dönecek.

ShoW karlı alışveriş yapmış anlaşılan ...fatih harbiye iyi gitmiş ama isterdim ki lale devri bile onu geçsin
ahahah foxa ihanet affedilmez...

Karagül özel bölümüyle 22:18'de FOX'ta!

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.65 2) STAR: 8.18 3) KANALD: 6.5 4) SHOW: 5.5 5) ATV: 2.95

Fatih Harbiye yeni kanalında düşüşe uğramış. Daha da düşecektir bence.

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 10.23 2) STAR: 9.02 3) SHOW: 4.68 4) ATV: 3.9 5) KANALD: 2.93

bir dizi düşüyorsa bunun nedeni senaryo`dur
dizi`yi kanal için değil senaryo ve oyunculuk için sevenler dizi hangi kanal`da olursa olsun izler 😉

İşte benim için o kadar basit değil. 😉 Sevdiğim dizi FOX'tan gittiyse o diziyle işim olmaz her ne kadar sevsem de. 😉

Fatih Harbiye yeni kanalında çok iyi gitmiş tebrikler. Show çok iyi transfer yaptı diyebiliriz.

bir dizi düşüyorsa bunun nedeni senaryo`dur
dizi`yi kanal için değil senaryo ve oyunculuk için sevenler dizi hangi kanal`da olursa olsun izler 😉
Baktım şimdi.
Geçen Hafta'ya göre Anlık'lar da Fatih Harbiye artmış bayağı.

Adını Kalbime Yazdım Yeni Bölüm'ü ile Show TV'de başladı. ( 22.38 - Show TV. ) ..

Baktım şimdi.
Geçen Hafta'ya göre Fatih Harbiye artmış bayağı.

Adını Kalbime Yazdım Yeni Bölüm'ü ile Show TV'de başladı. ( 22.38 - Show TV. ) ..
Hadi bakalım. Aky düşüş yaşamaz inşallah.
30 dk falan geç başlamış sanırsam.