21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

rıza babam çoşuşa geçmiş bu anlık 8 bekliyorum....

Benim çevremdeki herkes bakıyor ve beğeniyor halen daha diziyi. Anneni de kutlarım böyle bir diziyi bırakmadığı için. :)

Sağol annem öyledir güvenilir izleyicidir bir diziyi izledimi final yazısını görene dek izler...dizi sıksa bozulsa bile :D :D

offf bu sahnelerden sonra 8 bile az kalır rıza babaya ve ekibine 8 üzeri bekliyorum :)

ShoW karlı alışveriş yapmış anlaşılan ...fatih harbiye iyi gitmiş ama isterdim ki lale devri bile onu geçsin :D ahahah foxa ihanet affedilmez...

Fatih Harbiye yeni kanalında düşüşe uğramış. Daha da düşecektir bence. :)

bir dizi düşüyorsa bunun nedeni senaryo`dur :) dizi`yi kanal için değil senaryo ve oyunculuk için sevenler dizi hangi kanal`da olursa olsun izler 😉

İşte benim için o kadar basit değil. 😉 Sevdiğim dizi FOX'tan gittiyse o diziyle işim olmaz her ne kadar sevsem de. 😉

bir dizi düşüyorsa bunun nedeni senaryo`dur :) dizi`yi kanal için değil senaryo ve oyunculuk için sevenler dizi hangi kanal`da olursa olsun izler 😉
Baktım şimdi. :) Geçen Hafta'ya göre Anlık'lar da Fatih Harbiye artmış bayağı. :)

Adını Kalbime Yazdım Yeni Bölüm'ü ile Show TV'de başladı. ( 22.38 - Show TV. ) ..

Baktım şimdi. :) Geçen Hafta'ya göre Fatih Harbiye artmış bayağı. :)

Adını Kalbime Yazdım Yeni Bölüm'ü ile Show TV'de başladı. ( 22.38 - Show TV. ) ..
Hadi bakalım. Aky düşüş yaşamaz inşallah. :) 30 dk falan geç başlamış sanırsam. (b)