ben bu bölümden konuşuyorum dizi`den değil
ben bu bölümden konuşuyorum dizi`den değil
helal olsun sana be gercekten muhtesem dusunulmus uzerinde cok calisilmis bir söz böyle bir sözün yaratıcısı olduğun için seni tebrik etmekten baska elimizden gelen birsey yokAğır Total teriminin icatcısı olduğum için mutluyum.
Rıza Baba enfesto dizi süper gidiyor. İyice ağırlaşır totalde. Bütün dizilerin totalin dibine vurduğu günde iyi gidiyor başka gün olsa 9`u geçer anlıklarda.
Foxta daha yuksek aliyodu sanki 7 8e falan cikiiyoduFatih Harbiye yeni kanalına uğurlu geldi Fox başını duvarlara vuruyordur.
Son haftalarda bu anlıkları göremiyordu fox'da.helal olsun sana be gercekten muhtesem dusunulmus uzerinde cok calisilmis bir söz böyle bir sözün yaratıcısı olduğun için seni tebrik etmekten baska elimizden gelen birsey yok
Foxta daha yuksek aliyodu sanki 7 8e falan cikiiyodu
Lale Devri, 22:02'de reklamlara girdi.
çevremdeki herkes lale devrini bıraktı bi annem bırakamadı :S ..bende netten bakarım özet halinde...
Bkz: Ağır total yorumu.helal olsun sana be gercekten muhtesem dusunulmus uzerinde cok calisilmis bir söz böyle bir sözün yaratıcısı olduğun için seni tebrik etmekten baska elimizden gelen birsey yok
Foxta daha yuksek aliyodu sanki 7 8e falan cikiiyodu