21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Neden? Dizi gayet güzel bir durumda. :) Ben yarın, bugün yayınlanan bölümü internetten izleyeceğim :)

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 8.41 2) STAR: 7.82 3) SHOW: 6.55 4) KANALD: 3.93 5) ATV: 3.35

Bugünün Saraylısı ve Lale Devri kötü durumdalar cidden. :T
ben bu bölümden konuşuyorum dizi`den değil

rıza baba reklamdı sanırım off anca eve attım kendimi yorumlar başlasın gezmekten vakit bulamıyorum :D :D

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 8.69 2) SHOW: 6.39 3) KANALD: 6.27 4) STAR: 4.4 5) ATV: 3.55

Lale Devri bu anlıkta da listede yok maalesef. :T

Bugünün Saraylısı listeye girmiş fakat oranı yetersiz..

Lale Devri çok kötü gidiyor. @ozgur2113 gibi düşünüyorum keşke Bir aşk hikayesi yada sana bir sır vereceğim gelse.
İkiside zamanında ab'ydi Ab'si artar Cumartesi kanalın.:)

Ağır Total teriminin icatcısı olduğum için mutluyum. :X:X

Rıza Baba enfesto dizi süper gidiyor. :F İyice ağırlaşır totalde. :D Bütün dizilerin totalin dibine vurduğu günde iyi gidiyor başka gün olsa 9`u geçer anlıklarda. :A

Rıza baba reklamdan iyi dönmüş. :X Acun düşük gibi sanki bugün. :)

Ağır Total teriminin icatcısı olduğum için mutluyum. :X:X

Rıza Baba enfesto dizi süper gidiyor. :F İyice ağırlaşır totalde. :D Bütün dizilerin totalin dibine vurduğu günde iyi gidiyor başka gün olsa 9`u geçer anlıklarda. :A
helal olsun sana be gercekten muhtesem dusunulmus uzerinde cok calisilmis bir söz böyle bir sözün yaratıcısı olduğun için seni tebrik etmekten baska elimizden gelen birsey yok

Fatih Harbiye yeni kanalına uğurlu geldi Fox başını duvarlara vuruyordur.:)
Foxta daha yuksek aliyodu sanki 7 8e falan cikiiyodu :D

Rıza baba bu anlık çok yüksek alır...acun zirveden artık baya baya uzaklaşıyor cuamrtesileri için....rıza baba zirvede olsa varya offf... :D

helal olsun sana be gercekten muhtesem dusunulmus uzerinde cok calisilmis bir söz böyle bir sözün yaratıcısı olduğun için seni tebrik etmekten baska elimizden gelen birsey yok

Foxta daha yuksek aliyodu sanki 7 8e falan cikiiyodu :D
Son haftalarda bu anlıkları göremiyordu fox'da.