Doğrudur Mesut ile ilgili durum. Karşında 7 Yıllık Arka Sokaklar İzleyici'si var.Son zamanlarda yükselişte olmasına seviniyorum. Cevher diye biri gelmiş herhalde o mu etkiledi acaba biraz?
Bize Kuzu mu demek istedin şimdi. Yani.
Ben fragmanlarda söylemiştim Geçen hafta izlerken heycanlanmiştim ama fragmanı görünce aman beee dedimBugünün Saraylisi reklami ile bile listeye girmis, millet tecavüzü kim gördü diye merak etmis @Forumdash
Bak Oğlum senin saçını başını yolarım bana Kuzu diyemezsin .Size, deneklere, Twitter'dakilere.
beni ilgilendirmiyor yesinler birbirlerini.ssBak Oğlum senin saçını başını yolarım bana Kuzu diyemezsin
Lö Ağır TOTAL kavgası çıkacak. @xemrexxx ..
He he. Kesin.Ben ağır total değilim.
Lö Ben ve Buğra. Niye lö sen seversin malumun sen de bizdensin yahu.beni ilgilendirmiyor yesinler birbirlerini.ss
He he. Kesin.
Lö Ben ve Buğra. Niye lö sen seversin malumun sen de bizdensin yahu.
Ben seni bilirim senin için Ağır TOTAL biliyorum. Benden kaçmaz.Karagül ağır totallikten çıktı. Aramızda Kalsın ve Sevdaluk'ta AB. Sevdaluk bu hafta Total oldu haftaya AB olur.
Ben demiştim güzel eski tadında diye. Bak güzel
Fatih harbiye 6.42 reyting.show parti veriyodur.Foxsa kafasini duvarlara vuruyor dur.
Fatih Harbiye'n de iyi gidiyor.Ben seni bilirim senin için Ağır TOTAL biliyorum. Benden kaçmaz.
Ben demiştim güzel eski tadında diye. Bak güzel
Fatih harbiye 6.42 reyting.show parti veriyodur.Foxsa kafasini duvarlara vuruyor dur.
Bugünün Saraylısı`nı kapadım bu bölümü izlemiycem bu ne senaryo ya