Yok. İnşAllah düşmez ya. Zaten 20.25 gibi başlıyordu. 15 , 20 DK falan düşmez umarım boşluk sever biliyorsun Adını Kalbime Yazdım demi.Hadi bakalım. Aky düşüş yaşamaz inşallah. 30 dk falan geç başlamış sanırsam.
Yok. İnşAllah düşmez ya. Zaten 20.25 gibi başlıyordu. 15 , 20 DK falan düşmez umarım boşluk sever biliyorsun Adını Kalbime Yazdım demi.Hadi bakalım. Aky düşüş yaşamaz inşallah. 30 dk falan geç başlamış sanırsam.
Düştüğü yok o anlıkta reklamdı Reklam dönüşteki bi kısımda da 5.5 almış . Diğer anlıklarda 7 almış zaten sorun yokFatih Harbiye yeni kanalında düşüşe uğramış. Daha da düşecektir bence.
Boşluk sever tabii. Show harcamasın bu diziyi. Sevdaluk dışında tutturdukları tek dizi. Gerçi Kanal D yeni dizi tutturamadı. Belki Çalıkuşu'nu sayabiliririz.Yok. Zaten 20.25 gibi başlıyordu. 20 DK falan düşmez umarım boşluk sever biliyorsun Adını Kalbime Yazdım demi.
beni pek ilgilendirmiyor ister izle ister izleme banane sen dizi düşer yazdın ben de kanal`la ilgili değil düşse bile senaryo ile ilgili düşer diyorumNasıl anlamak istersen öyle anla arkadaşım. Ben gereken açıklamamı yaptım önceki mesajlarımda. 😉 @Ahmad
Peki Aşk Ekmek Hayaller'i de saysak kanka. Yükseliyor netice de.Boşluk sever tabii. Show harcamasın bu diziyi. Sevdaluk dışında tutturdukları tek dizi. Gerçi Kanal D yeni dizi tutturamadı. Belki Çalıkuşu'nu sayabiliririz.
beni pek ilgilendirmiyor ister izle ister izleme banane sen dizi düşer yazdın ben de kanal`la ilgili değil düşse bile senaryo ile ilgili düşer diyorum
A\B`si güzel reklam düzeniyle bu hafta 4+ alırPeki Aşk Ekmek Hayaller'i de saysak kanka. Yükseliyor netice de.
Kanal D bazı hatalarını yapmasa yine başarılı giderdi.
Aşk Ekmek Hayaller için yarın çok belirleyici olacak. Geçen haftaki reytinglerini koruyabilmesi lazım tuttu diyebilmemiz için. Yükselir inşallah.Peki Aşk Ekmek Hayaller'i de saysak kanka. Yükseliyor netice de.
Kanal D bazı hatalarını yapmasa yine başarılı giderdi.