21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hadi bakalım. Aky düşüş yaşamaz inşallah. :) 30 dk falan geç başlamış sanırsam. (b)
Yok. :) İnşAllah düşmez ya. Zaten 20.25 gibi başlıyordu. 15 , 20 DK falan düşmez umarım boşluk sever biliyorsun Adını Kalbime Yazdım demi. :A

Nasıl anlamak istersen öyle anla arkadaşım. Ben gereken açıklamamı yaptım önceki mesajlarımda. 😉 @Ahmad

Yok. :) Zaten 20.25 gibi başlıyordu. 20 DK falan düşmez umarım boşluk sever biliyorsun Adını Kalbime Yazdım demi. :A
Boşluk sever tabii. :A Show harcamasın bu diziyi. Sevdaluk dışında tutturdukları tek dizi. :) Gerçi Kanal D yeni dizi tutturamadı. :T Belki Çalıkuşu'nu sayabiliririz. :)

Boşluk sever tabii. :A Show harcamasın bu diziyi. Sevdaluk dışında tutturdukları tek dizi. :) Gerçi Kanal D yeni dizi tutturamadı. :T Belki Çalıkuşu'nu sayabiliririz. :)
Peki Aşk Ekmek Hayaller'i de saysak kanka. Yükseliyor netice de. :Z

Kanal D bazı hatalarını yapmasa yine başarılı giderdi. :)

Peki Aşk Ekmek Hayaller'i de saysak kanka. Yükseliyor netice de. :Z

Kanal D bazı hatalarını yapmasa yine başarılı giderdi. :)
Aşk Ekmek Hayaller için yarın çok belirleyici olacak. Geçen haftaki reytinglerini koruyabilmesi lazım tuttu diyebilmemiz için. :) Yükselir inşallah. :)

Bugünün Saraylısı'na ne oldu bugün böyle ya! Kötü gitti reytinglerde. Umarım AB grubunda telafi eder bu durumunu. :)

Bu dizinin bitmesini istemiyorum. Çünkü severim Avşar Film'i. :)

As yanlış reklam stratejisiyle gitti galiba. Düşüşe geçti nedense biraz. Diğer anlık boşlukta uçar ama. :D