21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

ben bu bölümden konuşuyorum dizi`den değil

Lale Devri 21:44'de reklamlara girdi.

rıza baba reklamdı sanırım off anca eve attım kendimi yorumlar başlasın gezmekten vakit bulamıyorum

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 8.69 2) SHOW: 6.39 3) KANALD: 6.27 4) STAR: 4.4 5) ATV: 3.55

Lale Devri bu anlıkta da listede yok maalesef.

Bugünün Saraylısı listeye girmiş fakat oranı yetersiz..

Lale Devri çok kötü gidiyor. @ozgur2113 gibi düşünüyorum keşke Bir aşk hikayesi yada sana bir sır vereceğim gelse.
İkiside zamanında ab'ydi Ab'si artar Cumartesi kanalın.

Ağır Total teriminin icatcısı olduğum için mutluyum.

Rıza Baba enfesto dizi süper gidiyor.
İyice ağırlaşır totalde.
Bütün dizilerin totalin dibine vurduğu günde iyi gidiyor başka gün olsa 9`u geçer anlıklarda.

Rıza baba reklamdan iyi dönmüş.
Acun düşük gibi sanki bugün.

Fatih Harbiye yeni kanalına uğurlu geldi Fox başını duvarlara vuruyordur.

helal olsun sana be gercekten muhtesem dusunulmus uzerinde cok calisilmis bir söz böyle bir sözün yaratıcısı olduğun için seni tebrik etmekten baska elimizden gelen birsey yok

Fatih Harbiye yeni kanalına uğurlu geldi Fox başını duvarlara vuruyordur.
Foxta daha yuksek aliyodu sanki 7 8e falan cikiiyodu

Lale Devri reklamdan 21:58'de döndü.

Rıza baba bu anlık çok yüksek alır...acun zirveden artık baya baya uzaklaşıyor cuamrtesileri için....rıza baba zirvede olsa varya offf...

Lale Devri, 22:02'de reklamlara girdi.

Son haftalarda bu anlıkları göremiyordu fox'da.

Fatih Harbiye çok iyi gitmiş yeni kanalında

çevremdeki herkes lale devrini bıraktı bi annem bırakamadı :S ..bende netten bakarım özet halinde...

Benim çevremdeki herkes bakıyor ve beğeniyor halen daha diziyi. Anneni de kutlarım böyle bir diziyi bırakmadığı için.

Bkz: Ağır total yorumu.

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.54 2) STAR: 8.22 3) KANALD: 7.08 4) SHOW: 3.79 5) ATV: 1.86