21-27 Mayıs 2012 Haftalık Dizi Reytingleri | FavoriForumum ÖZEL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Fks14 @endgame siz de haklisiniz ama bu halde ayni kanalın dizilerini mukayise ede biliyoruz kanallar arasindaki fark pek bilinmiyor. Yani Atvnin en cok izlenen dizisi ile Kanal Dnin en cok izlenen dizisinin cubuklari ayni boyda. Tabii kanal d acik ara birinci oldugu icin grafiklerdeki fark goze carpiyor

Star'ın reytingleri zaten düşük grafikte de küçük görünse bir sorun olmaz zaten.:D Ya 2 küsür reyting Ya da 1 küsür reyting var Muhteşem dışında.:D Grafiğe bakmayın sayılara bakın siz.

Güzel olmuş ama grafik yerine eski şekilde olsaydı daha iyi olurdu.:)

Tesekkürler, bu hafta daha özverili daha renkli bir haftalik reyting incelemesi paylasalim dedik
.- - - Ekleme - - -

grafiklerin dısında rakamsal verilerde olsa iyi olur kim ne share almıs görmek açısından :)

Onu yapmaya çalistim fakat o zaman çok farkli sonuçlar çikiyordu, sanki o zaman tüm kanallar arasinda TNT 1.oluyordu gibisinden. Yani share'ler eklenmedi onun için. :)

begenilmedigini nerde çıkarttın sadece atv düsük reytingli dizileri kanald kinle ayni gibi :) sadece

Tesekkürler Kemal, umarim begenmissinizdir. Fakat tabii aylar sonra böyle grafikler çiktiginda insan sasiriyor, alismamiz lazim sanirim. :)

- - - Ekleme - - -

Muhtesem Yüzyil 15 reytingi geçerek A/B grubunda 1.oldu. Tabii bunda Nebahat Çehre'nin payi çok büyük. Çok etkileyiciydi o sahne.. Gerçekten büyük tebrikler TIMS Productions..

tabi ben hala grafik deilde su sonuclar daha iyi oldugu kanaatindeyim

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:56:06[/TD]
[TD]23:23:49[/TD]
[TD]01:47:52[/TD]
[TD]12,58[/TD]
[TD]32,08[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:46:00[/TD]
[TD]23:19:53[/TD]
[TD]01:53:53[/TD]
[TD]6,61[/TD]
[TD]16,84[/TD]
[/TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rakamsal veriler daha iyi olur bence bundan sonrasi için ...

tabi ben hala grafik deilde su sonuclar daha iyi oldugu kanaatindeyim

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]20:56:06
[/TD]
[TD]23:23:49
[/TD]
[TD]01:47:52
[/TD]
[TD]12,58
[/TD]
[TD]32,08
[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]2
[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]20:46:00
[/TD]
[TD]23:19:53
[/TD]
[TD]01:53:53
[/TD]
[TD]6,61
[/TD]
[TD]16,84
[/TD]
[/TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rakamsal veriler daha iyi olur bence bundan sonrasi için ...

Rakamsal veriler zaten her kanalin altinda grafikte yaziliyor. Ayriyetten "Haftanin En Çok Izlenen Dizileri" grafikleri de mevcut zaten. :)

günlük diziler olsaymıs atv %85 trt %100 daha çok oranlar alan unutma beni beni affet deniz yıldızı dizilerinin oldugunu gördük altta rakamlar yaziyomus görmemisim sorry :))))))

- - - Ekleme - - -

günlük diziler olsaymıs atv %85 trt %100 daha çok oranlar alan unutma beni beni affet deniz yıldızı dizilerinin oldugunu gördük altta rakamlar yaziyomus görmemisim sorry :))))))

- - - Ekleme - - -

Mühim degil kreys..

Bence herkes emege saygi göstermeli gayet güzel olmus ellerine saglik furkan. KVP Total de 6. olsada AB de bu hafta baya düsmüs ama sezon finali ile toparlayacaktir.

elıne saglıl guzel olmus ınsanlar reytınglerı boyle daha ıyı algılıyor.

sanırım en vahımı son grafık olusturuyor. okadar cıro kralı ol sen gel grafıgın sonuna tün :)))))))
kurtlar sondan ıkıncı olmus :)))))) aslında furkan torpıl gecmıs hıc almayabılırdı de kurtları lıstede :)))))) ama ıyıkı almıs boylece kurtların ne halde oldugu daha ıyı anlasıldı :)))))))

Son düzenleme:
elıne saglıl guzel olmus ınsanlar reytınglerı boyle daha ıyı algılıyor.

sanırım en vahımı som grafık olusturuyor. okadar cıro kralı kurtlar vadısının ne duruma dustugunu ortaya koyuyor :)))))))
kurtlar sondan ıkıncı olmus :)))))) aslında furkan torpıl gecmıs hıc almayabılırdı kurtları lısteye :)))))) ama ıyıkı almıs boylece kurtların ne halde oldugu daha ıyı anlasıldı :)))))))

Grafikleri begendigin için tesekkürlerimle beyazsoy..