21-27 Mayıs 2012 Haftalık Dizi Reytingleri | FavoriForumum ÖZEL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
reyting.gif

10hisgi.png

2q8wxzo.png

2nq5ljn.png

1693sia.png

4rydja.png

23ssp6w.png

344e81s.png

15d6iw7.png

2055mkl.png

FavoriForumum.NET | ÖZEL İNCELEME

fox u ne kadar da fazla göstermeye çalışmışlar ama başaramamışlar

cubuklarda bir ayarsızlık var bide günlük dizilerin aritmatik ortalamasi eklense foxun starin grafigi yükselcek malum fox böle bakınca iyi ama yayinladigi günlük dizilerle daha iyi sonucta dizi reytingleri beni affet 4.90 unutma beni 5.20 deniz yıldızı 4.50 aritmatik ortalamasi..

- - - Ekleme - - -

alemin kıralı ab reytingi behzat büyük gibi gözüküor ama öle deil :)

Bu sefer renkli olmuş haftalık reytingler, grafikler iyi. :)

Yalnız kare ekranlı monitörlerde resim ve tabloların bir kısmı görünmüyor, bu forumda hep bu, sorun oluşturuyor, resimleri küçültebilirsen daha güzel olabilir. :) Ben şu an en sağ taraflarını göremiyorum resimlerin. :)

cubuklarda bir ayarsızlık var bide günlük dizilerin aritmatik ortalamasi eklense foxun starin grafigi yükselcek malum fox böle bakınca iyi ama yayinladigi günlük dizilerle daha iyi sonucta dizi reytingleri beni affet 4.90 unutma beni 5.20 deniz yıldızı 4.50 aritmatik ortalamasi..

- - - Ekleme - - -

alemin kıralı ab reytingi behzat büyük gibi gözüküor ama öle deil :)

Hafta içi reytingler haftalik reytinglerde hiç paylasilmadi. :)

- - - Ekleme - - -

Bu sefer renkli olmuş haftalık reytingler, grafikler iyi. :)

Yalnız kare ekranlı monitörlerde resim ve tabloların bir kısmı görünmüyor, bu forumda hep bu, sorun oluşturuyor, resimleri küçültebilirsen daha güzel olabilir. :) Ben şu an en sağ taraflarını göremiyorum resimlerin. :)

Tesekkürler, fakat nasil göremiyorsun, anlamadim? :)

1693sia.png

2q8wxzo.png

iffetle cazibenin çubuklara bak bide cubuklarin ayarsizligi var birinde 5 gibi gözüküo atv olaninda :))))

Resim ekrana sığmıyor, monitörün sağ-sol uzunluğu geniş değilse hep öyle oluyor, laptoplarda ve LCD monitörlerde sorun yoktur muhtemelen, tüplülerde sorun var. :)

resimde sorun yok grafiklerin orantısızlıgında sorun var atvdeki 2 reyting 5 gibi uzun gözüküyor laptopta

Grafikde bur yanlis var. Kanal D'nin cizgisi 14e kadar diger kanallarda 8e kadar. Boylece uzansn cizgiler 8le 14te ayni boyda. Bence Turkiyenin en cok izlenen dizisi kac reyting aliyorsa butun listelerde max o rakam gosterilmeli. Su anen iyi kanal TNT gibi gorunuyor. Cizginin uzunlugu OBGZK kadar

iffetle cazibenin çubuklara bak bide cubuklarin ayarsizligi var birinde 5 gibi gözüküo atv olaninda :))))

Grafikler kendi içinde dağlım yaparlar, grafikleri birbiriyle kıyaslama, dikey eksene bakarsan grafiklerde farklı sayı değerleri olduğunu görebilirsin. :)

1693sia.png

2q8wxzo.png

Öyle gözüküyor, çünkü Star Tv en yüksek reyting sahibi olan kanal oldu bu hafta (15 reyting) ve atv ise 7 reyting. Onun için Iffet'e 2 ve 15 reyting arasinda çok büyük fark var (13 fark), Yahsi Cazibe'de ise 5 fark..

Grafikler kendi içinde dağlım yaparlar, grafikleri birbiriyle kıyaslama, dikey eksene bakarsan grafiklerde farklı sayı değerleri olduğunu görebilirsin. :)

sokaktan gecen bir adama göstersem hangisi daha yüksek direk hangı cubuk yukardaysa onu der ozaman ya herkeze esit çizergede boylama yapılacak yada hiç yapilmicak bence ..

Grafikde bur yanlis var. Kanal D'nin cizgisi 14e kadar diger kanallarda 8e kadar. Boylece uzansn cizgiler 8le 14te ayni boyda. Bence Turkiyenin en cok izlenen dizisi kac reyting aliyorsa butun listelerde max o rakam gosterilmeli. Su anen iyi kanal TNT gibi gorunuyor. Cizginin uzunlugu OBGZK kadar

Eksen numaraları girilen değerlere göre otomatik verilmiş, tek tek müdahale edilip eşitlenebilir tabi ama biraz uğraştırabilir. :)

Gerekeni söyledim. Neden öyle bakiyorsun, öyle bakmaman lazim. endgame çok iyi özetledi.

ozaman panelde sorun yok ama normal bir gözle bakınca atv çok iyi gibi gözüküo ama rakamlara bakınca düsük

sokaktan gecen bir adama göstersem hangisi daha yüksek direk hangı cubuk yukardaysa onu der ozaman ya herkeze esit çizergede boylama yapılacak yada hiç yapilmicak bence ..

Eşitlenmesi gerekir dikey eksendeki numaraların boydan kıyaslama yapabilmek için, Fks14 programı kapatmadıysa değiştirir belki. :)

Güzel olmuş ama grafik yerine eski şekilde olsaydı daha iyi olurdu.:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking