cubuklarda bir ayarsızlık var bide günlük dizilerin aritmatik ortalamasi eklense foxun starin grafigi yükselcek malum fox böle bakınca iyi ama yayinladigi günlük dizilerle daha iyi sonucta dizi reytingleri beni affet 4.90 unutma beni 5.20 deniz yıldızı 4.50 aritmatik ortalamasi..
- - - Ekleme - - -
alemin kıralı ab reytingi behzat büyük gibi gözüküor ama öle deil
Bu sefer renkli olmuş haftalık reytingler, grafikler iyi.
Yalnız kare ekranlı monitörlerde resim ve tabloların bir kısmı görünmüyor, bu forumda hep bu, sorun oluşturuyor, resimleri küçültebilirsen daha güzel olabilir. Ben şu an en sağ taraflarını göremiyorum resimlerin.
Tesekkürler, fakat nasil göremiyorsun, anlamadim?
Resim ekrana sığmıyor, monitörün sağ-sol uzunluğu geniş değilse hep öyle oluyor, laptoplarda ve LCD monitörlerde sorun yoktur muhtemelen, tüplülerde sorun var.
iffetle cazibenin çubuklara bak bide cubuklarin ayarsizligi var birinde 5 gibi gözüküo atv olaninda )))
iffetle cazibenin çubuklara bak bide cubuklarin ayarsizligi var birinde 5 gibi gözüküo atv olaninda )))
Grafikler kendi içinde dağlım yaparlar, grafikleri birbiriyle kıyaslama, dikey eksene bakarsan grafiklerde farklı sayı değerleri olduğunu görebilirsin.
Grafikde bur yanlis var. Kanal D'nin cizgisi 14e kadar diger kanallarda 8e kadar. Boylece uzansn cizgiler 8le 14te ayni boyda. Bence Turkiyenin en cok izlenen dizisi kac reyting aliyorsa butun listelerde max o rakam gosterilmeli. Su anen iyi kanal TNT gibi gorunuyor. Cizginin uzunlugu OBGZK kadar
Grafikde bur yanlis var. Kanal D'nin cizgisi 14e kadar diger kanallarda 8e kadar. Boylece uzansn cizgiler 8le 14te ayni boyda. Bence Turkiyenin en cok izlenen dizisi kac reyting aliyorsa butun listelerde max o rakam gosterilmeli. Su anen iyi kanal TNT gibi gorunuyor. Cizginin uzunlugu OBGZK kadar
sokaktan gecen bir adama göstersem hangisi daha yüksek direk hangı cubuk yukardaysa onu der ozaman ya herkeze esit çizergede boylama yapılacak yada hiç yapilmicak bence ..
Eşitlenmesi gerekir dikey eksendeki numaraların boydan kıyaslama yapabilmek için, Fks14 programı kapatmadıysa değiştirir belki.
Baska haftalar artik. Hem grafiklerin boyu önemli degil ki, önemli olan reytingleri.