21-27 Mayıs 2012 Haftalık Dizi Reytingleri | FavoriForumum ÖZEL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel bir çalışma yapmışsın fks 14 kutluyorum

grafiklerdende anlaşılacağı gibi kanal D şampiyon hemde açık ara ..

diğer kanallardan star sadece çarşamba günleri izlenen dizi yayınlıyor

show ve atv cuma harici dökülmüş durumda

foxx un 8 i geçen dizisi yok

tnt zaten vadi dışında yok sayılır ..

fatmagül her iki grupta ilk üçte yer alarak istikrarını koruyor helal olsun fatmagüle...

çok güzel bir çalışma yapmışsın fks 14 kutluyorum

grafiklerdende anlaşılacağı gibi kanal D şampiyon hemde açık ara ..

diğer kanallardan star sadece çarşamba günleri izlenen dizi yayınlıyor

show ve atv cuma harici dökülmüş durumda

foxx un 8 i geçen dizisi yok

tnt zaten vadi dışında yok sayılır ..

fatmagül her iki grupta ilk üçte yer alarak istikrarını koruyor helal olsun fatmagüle...

Çok tesekkür ederim destere.. Begendiginize sevindim arkadaslar..

elıne saglıl guzel olmus ınsanlar reytınglerı boyle daha ıyı algılıyor.

sanırım en vahımı son grafık olusturuyor. okadar cıro kralı ol sen gel grafıgın sonuna tün :)))))))
kurtlar sondan ıkıncı olmus :)))))) aslında furkan torpıl gecmıs hıc almayabılırdı de kurtları lıstede :)))))) ama ıyıkı almıs boylece kurtların ne halde oldugu daha ıyı anlasıldı :)))))))

vadi kurtlar vadi kurtlar deil

trt deki osmanlı kıyam bir ara 7 lere kadar çıkmıştı şimdi bitik durumda zaten uydurma bir senaryoyla başarılı olmaları mümkün değildi

Tesekkür ederim sana da..

Begendiginiz için gerçekten çok tesekkürler.. OzaN da uygun görürse devam edebilir. :)

elıne saglıl guzel olmus ınsanlar reytınglerı boyle daha ıyı algılıyor.

sanırım en vahımı son grafık olusturuyor. okadar cıro kralı ol sen gel grafıgın sonuna tün :)))))))
kurtlar sondan ıkıncı olmus :)))))) aslında furkan torpıl gecmıs hıc almayabılırdı de kurtları lıstede :)))))) ama ıyıkı almıs boylece kurtların ne halde oldugu daha ıyı anlasıldı :)))))))

Beyazsoy her mesajında Kurtlar'a laf sokmak zorunda mı hissediyorsun kendini ? :D