sen anliyorsun ben anliyorum ama anlamayanlar çıkacaginsdan eminim ..
Çoğu kişi anlar herhalde, bilinen bir grafik türü sonuçta. Azıcık excel bilgisine bakar.
sen anliyorsun ben anliyorum ama anlamayanlar çıkacaginsdan eminim ..
Çoğu kişi anlar herhalde, bilinen bir grafik türü sonuçta. Azıcık excel bilgisine bakar.
Güzel olmuş ama grafik yerine eski şekilde olsaydı daha iyi olurdu.
grafiklerin dısında rakamsal verilerde olsa iyi olur kim ne share almıs görmek açısından
Tesekkürler, bu hafta daha özverili daha renkli bir haftalik reyting incelemesi paylasalim dedik ama begenilmemis maalesef.
begenilmedigini nerde çıkarttın sadece atv düsük reytingli dizileri kanald kinle ayni gibi sadece
tabi ben hala grafik deilde su sonuclar daha iyi oldugu kanaatindeyim
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]rakamsal veriler daha iyi olur bence bundan sonrasi için ...
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]20:56:06
[/TD]
[TD]23:23:49
[/TD]
[TD]01:47:52
[/TD]
[TD]12,58
[/TD]
[TD]32,08
[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]2
[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]20:46:00
[/TD]
[TD]23:19:53
[/TD]
[TD]01:53:53
[/TD]
[TD]6,61
[/TD]
[TD]16,84
[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günlük diziler olsaymıs atv %85 trt %100 daha çok oranlar alan unutma beni beni affet deniz yıldızı dizilerinin oldugunu gördük altta rakamlar yaziyomus görmemisim sorry )))))
- - - Ekleme - - -
günlük diziler olsaymıs atv %85 trt %100 daha çok oranlar alan unutma beni beni affet deniz yıldızı dizilerinin oldugunu gördük altta rakamlar yaziyomus görmemisim sorry )))))
Bence herkes emege saygi göstermeli gayet güzel olmus ellerine saglik furkan. KVP Total de 6. olsada AB de bu hafta baya düsmüs ama sezon finali ile toparlayacaktir.
Ben çok beğendim Furkan oldukça güzel olmuş eline sağlık.
stv niye yok
güzel olmuş tebrikler böyle grafiklerle daha iyi
elıne saglıl guzel olmus ınsanlar reytınglerı boyle daha ıyı algılıyor.
sanırım en vahımı som grafık olusturuyor. okadar cıro kralı kurtlar vadısının ne duruma dustugunu ortaya koyuyor ))))))
kurtlar sondan ıkıncı olmus ))))) aslında furkan torpıl gecmıs hıc almayabılırdı kurtları lısteye ))))) ama ıyıkı almıs boylece kurtların ne halde oldugu daha ıyı anlasıldı ))))))