2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

Evet kendi hesabından gelemeyen başka üyelik açtığı belli olan @tekin adlı üyeyi daha çok konuşarak şımartmanın gereği yok diye düşünüyorum. Bu durum için desteklerseniz sevinirim. Çok fazla uzadı çünkü bu mevzu artık kabak tadı verdi.

@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @xemrexxx

Evet kendi hesabından gelemeyen başka üyelik açtığı belli olan @tekin adlı üyeyi daha çok konuşarak şımartmanın gereği yok diye düşünüyorum. Bu durum için desteklerseniz sevinirim. Çok fazla uzadı çünkü bu mevzu artık kabak tadı verdi.

@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @xemrexxx
Katılıyorum. Sürekli gündem yapılarak şımartılıyor kendisi.

Bu konuda bile gündem olmuş.

Oylarımı kullandım çok kısa 1-2 değerlendirme ve görüşte bulundum sonuçlar şimdiden foruma hayırlı olsun :D

@tekin yine sezgilerini konuşturmuş. Yoksa senin İsviçreli kötü moderatör zamanlarını nasıl bilsin :A @MasacRE @Bully
Bu yorumu okuduktan sonra kendimle gurur duydum. Emekli olsam bile millet hala isviçreli kötü moderatörden korkuyor. :A :A @Dosi @Bully
@tekin de inanılmaz bir sezgi yeteneği var maşallah forumun bütün geçmişini biliyor sezgileri sayesinde :A
içinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş:D ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum:D

bir @MasacRE nin sıvacı olduğunu kendi tahminimle buldum başka diğer herşey duyumlardan ibaret :A
------

Oylarımı kullandım çok kısa 1-2 değerlendirme ve görüşte bulundum sonuçlar şimdiden foruma hayırlı olsun :D
oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdim :A

içinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş:D ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum:D

bir @MasacRE nin sıvacı olduğunu kendi tahminimle buldum başka diğer herşey duyumlardan ibaret :A
------

oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdim :A
sen daha çok isveçli modla ilgilisin gibi , hedefin o gibi :A :A isviçreli olan zaten totosunu kaldırıp da sana biri yapamaz:A:A

• Harika
Reactions: tekin

------

Direkt sohbete dalıp konu içeriğini okumuyorsun tabii. Konuda haftaya bugün biteceği yazıyor oy verme işleminin.

• Güldürdün
Reactions: tekin
Direkt sohbete dalıp konu içeriğini okumuyorsun tabii. Konuda haftaya bugün biteceği yazıyor oy verme işleminin.
konudaki ayrıntılar umrumda değil ben sonuç insanıyım her şey hızlı olmalı böyle zamana yayarsan konunun ne heyecanı kalıyor ne önemi hayat hızlı akmalı :A

Hayat hızlı akarsa bakarsın sen süper mod olacağım hayalleriyle bir bakmıṣsın banlanmıṣsın :A
hala değerlenmemiş yöneticiler :D
heyecanla bekliyoruz bakarsın birde ben olmuşum admin falan? piyango bu bana değmesin mi? şaşa kalır hayret ederim yani :A şok ve sevinçten senin ve @Bully nin burdan aldığınız emekli maaşını keserim:A