- Reaksiyon puanı
- 39,392
- Puanı
- 1,060
Forum sensiz olmuyor MosiYerime geçeceğini bilsem sen daha üye olduğunun ertesi günü teslim ederdim sana yetkimi
Forum sensiz olmuyor MosiYerime geçeceğini bilsem sen daha üye olduğunun ertesi günü teslim ederdim sana yetkimi
boşunamı onca oy verdik hiçbişey değişmeyecekmi şimdiAklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma
100% alımlar olacak diye bir durum yok. Konuda sadece önerin yazıyor. Her sene alım yapıldığında “Başvurularınızı yapmak için, neden istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyı bana özel mesaj yoluyla göndermeniz yeterlidir.” mesajı oluyordu
biliyorum bana güvendiğini ama şimdi sen öyle dersende @Bully taraf tutuyorsun diye isyan etmeye başlarYerime geçeceğini bilsem sen daha üye olduğunun ertesi günü teslim ederdim sana yetkimi
@xemrexxx övmüş bence
ne olursa olsun isviçreliden iyidir@Bully emekli takılmaya devam etmek istiyor. Bundan dolayı ses etme lüksü yok![]()
@Dosi bu mesaj @Sherlock un forumumuz klimalıdır mesajıyla eşdeğer.@xemrexxx övmüş bencene güzel işte, forum binası rutubet kapmaz alttan havalandırmalıymış
------
ne olursa olsun isviçreliden iyidirbiz kötünün yanında az kötüye her zaman tav oluruz alternatif yoksa mecbur kalınca o da olur diyelim
![]()
@xemrexxx övmüş bencene güzel işte, forum binası rutubet kapmaz alttan havalandırmalıymış
------
ne olursa olsun isviçreliden iyidirbiz kötünün yanında az kötüye her zaman tav oluruz alternatif yoksa mecbur kalınca o da olur diyelim
![]()
Evet üstüne basa basa İsviçreli diyor, eskiyi hatırlatıyor kesinlikle
@xemrexxx sürekli söylüyor
Reyizden çıktıysa sana laf düşmez dış minnak seniEvet o lakap senden çıktı zaten biliyorum![]()
Öyle ama burda 👇bahanesi ayağına geldi@tekin de inanılmaz bir sezgi yeteneği var maşallah forumun bütün geçmişini biliyor sezgileri sayesinde![]()
@Yakamoz-Asi @Bully
Pompy'e bak sen koruması altına almış tekini. Foyası meydana çıkmasın diye elinden geleni yapıyorÖyle ama burda 👇bahanesi ayağına geldipompy daimi senaryo yorumcusu diye yardıma gelmiş
@Yakamoz-Asi @Bully
Bu İsviçreli mevzusu kimden çıktı şimdi benim kafa iyice çorba olduÖyle ama burda 👇bahanesi ayağına geldipompy daimi senaryo yorumcusu diye yardıma gelmiş
@Yakamoz-Asi @Bully
Bu İsviçreli mevzusu kimden çıktı şimdi benim kafa iyice çorba oldu@Yakamoz-Asi