2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

ayyy noldu şimdi @12.Adam ile birlikte @Dosi hükümetini düşürdünüz mü oylarınızla :A
@Dosi için üzüldüm:( benim onun yerine geçeceğimi bilsem ben foruma uğramazdım şimdi beni süper mod yapacaklarmış kız işini gücünü kaybetti yazık oldu valla :Z
------

Belki de değiṣtirdin de geldin, bilemeyiz :A
tabiki foruma ilk kez üye olanların hangi nickle geldiğini bilemezsinki belki adı recai dir ama ayşe diye gelir bellimi olur :D

@Dosi için üzüldüm:( benim onun yerine geçeceğimi bilsem ben foruma uğramazdım şimdi beni süper mod yapacaklarmış kız işini gücünü kaybetti yazık oldu valla :Z
------

tabiki foruma ilk kez üye olanların hangi nickle geldiğini bilemezsinki belki adı recai dir ama ayşe diye gelir bellimi olur :D
Yerime geçeceğini bilsem sen daha üye olduğunun ertesi günü teslim ederdim sana yetkimi

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: tekin and 12.Adam
Aklında kurduğun ne bilmiyorum ama eski zamanları düşünürsen daima emekli olanlar aktif olmayan yöneticiler oluyordu yani benle alakalı hayaller kurma :A

100% alımlar olacak diye bir durum yok. Konuda sadece önerin yazıyor. Her sene alım yapıldığında “Başvurularınızı yapmak için, neden istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyı bana özel mesaj yoluyla göndermeniz yeterlidir.” mesajı oluyordu
boşunamı onca oy verdik hiçbişey değişmeyecekmi şimdi :D

@Yakamoz-Asi kazaylada olsa yönetimde yer almasın sonra onunlamı uğraşacağız:A eğer o yönetimde yer alacaksa admin olarakta @Damien Duff arkadaşımızı seçin tam olsun:D
------

Yerime geçeceğini bilsem sen daha üye olduğunun ertesi günü teslim ederdim sana yetkimi
biliyorum bana güvendiğini ama şimdi sen öyle dersende @Bully taraf tutuyorsun diye isyan etmeye başlar :A

@xemrexxx övmüş bence :D ne güzel işte, forum binası rutubet kapmaz alttan havalandırmalıymış :A
------

ne olursa olsun isviçreliden iyidir:D biz kötünün yanında az kötüye her zaman tav oluruz alternatif yoksa mecbur kalınca o da olur diyelim :A
@Dosi bu mesaj @Sherlock un forumumuz klimalıdır mesajıyla eşdeğer. :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
@xemrexxx övmüş bence :D ne güzel işte, forum binası rutubet kapmaz alttan havalandırmalıymış :A
------

ne olursa olsun isviçreliden iyidir:D biz kötünün yanında az kötüye her zaman tav oluruz alternatif yoksa mecbur kalınca o da olur diyelim :A

Bu yorumu okuduktan sonra kendimle gurur duydum. Emekli olsam bile millet hala isviçreli kötü moderatörden korkuyor. :A :A @Dosi @Bully

@tekin yine sezgilerini konuşturmuş. Yoksa senin İsviçreli kötü moderatör zamanlarını nasıl bilsin :A @MasacRE @Bully

Belli etti artık kendini dimi. Eskilerden gelme biri @tekin biliyordum. Yoksa beni bilemezdi, bu kadar 3.5 atamazdı. :A evet kimsin necisin anlat bakalım @tekin seni dinliyoruz. Bu kadar gizem yeter. Yeni yıl gelmeden açıkla. Yoksa ben bulurum o güne kadar ama benim açıklamam sana acı verebilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Belli etti artık kendini dimi. Eskilerden gelme biri @tekin biliyordum. Yoksa beni bilemezdi, bu kadar 3.5 atamazdı. :A evet kimsin necisin anlat bakalım @tekin seni dinliyoruz. Bu kadar gizem yeter. Yeni yıl gelmeden açıkla. Yoksa ben bulurum o güne kadar ama benim açıklamam sana acı verebilir. :A
@xemrexxx sürekli söylüyor