2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

Evet kendi hesabından gelemeyen başka üyelik açtığı belli olan @tekin adlı üyeyi daha çok konuşarak şımartmanın gereği yok diye düşünüyorum. Bu durum için desteklerseniz sevinirim. Çok fazla uzadı çünkü bu mevzu artık kabak tadı verdi.

@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @xemrexxx
Katılıyorum. Sürekli gündem yapılarak şımartılıyor kendisi.

Bu konuda bile gündem olmuş.

Oylarımı kullandım çok kısa 1-2 değerlendirme ve görüşte bulundum sonuçlar şimdiden foruma hayırlı olsun :D

@tekin yine sezgilerini konuşturmuş. Yoksa senin İsviçreli kötü moderatör zamanlarını nasıl bilsin :A @MasacRE @Bully
Bu yorumu okuduktan sonra kendimle gurur duydum. Emekli olsam bile millet hala isviçreli kötü moderatörden korkuyor. :A :A @Dosi @Bully
@tekin de inanılmaz bir sezgi yeteneği var maşallah forumun bütün geçmişini biliyor sezgileri sayesinde :A
içinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş:D ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum:D

bir @MasacRE nin sıvacı olduğunu kendi tahminimle buldum başka diğer herşey duyumlardan ibaret :A
------

Oylarımı kullandım çok kısa 1-2 değerlendirme ve görüşte bulundum sonuçlar şimdiden foruma hayırlı olsun :D
oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdim :A

içinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş:D ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum:D

bir @MasacRE nin sıvacı olduğunu kendi tahminimle buldum başka diğer herşey duyumlardan ibaret :A
------

oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdim :A
sen daha çok isveçli modla ilgilisin gibi , hedefin o gibi :A :A isviçreli olan zaten totosunu kaldırıp da sana biri yapamaz:A:A

• Harika
Reactions: tekin

------

Direkt sohbete dalıp konu içeriğini okumuyorsun tabii. Konuda haftaya bugün biteceği yazıyor oy verme işleminin.

• Güldürdün
Reactions: tekin