Bu İsviçreli mevzusu kimden çıktı şimdi benim kafa iyice çorba oldu @Yakamoz-AsiÖyle ama burda 👇bahanesi ayağına geldi pompy daimi senaryo yorumcusu diye yardıma gelmiş
@Yakamoz-Asi @Bully
Bu İsviçreli mevzusu kimden çıktı şimdi benim kafa iyice çorba oldu @Yakamoz-AsiÖyle ama burda 👇bahanesi ayağına geldi pompy daimi senaryo yorumcusu diye yardıma gelmiş
@Yakamoz-Asi @Bully
Bu İsviçreli mevzusu kimden çıktı şimdi benim kafa iyice çorba oldu @Yakamoz-Asi
Bu İsviçreli mevzusu kimden çıktı şimdi benim kafa iyice çorba oldu @Yakamoz-Asi
Çorba değildir o çok yemek yediysen gaz yapmıştır , 10 dk yürü geçer
Hedef kitlem yeterince zarar gördüPompy'e bak sen koruması altına almış tekini. Foyası meydana çıkmasın diye elinden geleni yapıyor
Katılıyorum. Sürekli gündem yapılarak şımartılıyor kendisi.Evet kendi hesabından gelemeyen başka üyelik açtığı belli olan @tekin adlı üyeyi daha çok konuşarak şımartmanın gereği yok diye düşünüyorum. Bu durum için desteklerseniz sevinirim. Çok fazla uzadı çünkü bu mevzu artık kabak tadı verdi.
@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @xemrexxx
@xemrexxx sürekli söylüyor
içinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum@tekin de inanılmaz bir sezgi yeteneği var maşallah forumun bütün geçmişini biliyor sezgileri sayesinde
oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdimOylarımı kullandım çok kısa 1-2 değerlendirme ve görüşte bulundum sonuçlar şimdiden foruma hayırlı olsun
sen daha çok isveçli modla ilgilisin gibi , hedefin o gibi isviçreli olan zaten totosunu kaldırıp da sana biri yapamaziçinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum
bir @MasacRE nin sıvacı olduğunu kendi tahminimle buldum başka diğer herşey duyumlardan ibaret
------
oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdim
aynen isveçli varken isviçreliyle kim uğraşsın benim favorim her zaman isveçlidirsen daha çok isveçli modla ilgilisin gibi , hedefin o gibi isviçreli olan zaten totosunu kaldırıp da sana biri yapamaz
Direkt sohbete dalıp konu içeriğini okumuyorsun tabii. Konuda haftaya bugün biteceği yazıyor oy verme işleminin.içinizde tek doğruyu @Damien Duff söylemiş ben nerden bileyim yakamozun eski kötü mod olduğunu duyduysam ya @xemrexxx den ya da @Bully den duydum da duyduğumu söylüyorum
bir @MasacRE nin sıvacı olduğunu kendi tahminimle buldum başka diğer herşey duyumlardan ibaret
------
oy verme hala devam ediyormuydu ben sonuçları bekliyorum oylarımı çoktan verdim
konudaki ayrıntılar umrumda değil ben sonuç insanıyım her şey hızlı olmalı böyle zamana yayarsan konunun ne heyecanı kalıyor ne önemi hayat hızlı akmalıDirekt sohbete dalıp konu içeriğini okumuyorsun tabii. Konuda haftaya bugün biteceği yazıyor oy verme işleminin.