2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

@Bully , mesajlarda birşey fark ettim.Mosi, Açıkça adminliği @bazinga dan istedi. :A
Yok sadece etiket ayarı istedim ama olmayacak gibi.
İsteklerim olmayınca hevesim kaçar. Bu gidişle konu açmayı azaltırım :A bu etkinliği de 6 ayda 1 yaparım :A

Aaa onu etiket etmeden yazmıştım. Niye etiket ettin. Kızdırırız.
Rengim sizin gibi mor olursa bu sizin suçunuz olur :A
Bu sabah @12.Adam etiketlemiş bazinga’yı :A İlk etiketleyen o :A O bildirimi de görüp okurdu yazdığını.

Senin gibi değerli bir yöneticiden vazgeçmek istemeyecektir :A (Zaten seni admin gibi gördüğünü söylemişti.)

Dosi’nin mor olması demek forumun çökmesi demek :A

Bu sabah @12.Adam etiketlemiş bazinga’yı :A İlk etiketleyen o :A O bildirimi de görüp okurdu yazdığını.

Senin gibi değerli bir yöneticiden vazgeçmek istemeyecektir :A (Zaten seni admin gibi gördüğünü söylemişti.)

An itibari ile o defteri kapadım…

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Yok sadece etiket ayarı istedim ama olmayacak gibi.
İsteklerim olmayınca hevesim kaçar. Bu gidişle konu açmayı azaltırım :A bu etkinliği de 6 ayda 1 yaparım :A
Meğerse herşey para ve hedeflerinmis. Vay be @bazinga yıllar geçti bak sadık üye bulmak zor. Dosi bile yetki için neyse umarım alırsın yetkiyi ya Dosi yada en iyisini adminim bilir :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Günde bir kerecik etiketi çok görmez :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Zamanında adamım Legendkiller vardı çok güzel içerikler paylaşırdi şimdi yok paylaştığı seyler de kurallara uymuyor artık. Co admindi. O olmadan forum olmaz derdim her gidi günler hey 😉

Dosi de değerli Bizim için. Emeklerini görmemek nankörlük :)

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Bully and 12.Adam
Meğerse herşey para ve hedeflerinmis. Vay be @bazinga yıllar geçti bak sadık üye bulmak zor. Dosi bile yetki için neyse umarım alırsın yetkiyi ya Dosi yada en iyisini adminim bilir :D
Para ne alaka? :A
Ben reelde çalışarak aldığım para harici paralara dokunmuyorum.
Forumun film etkinliğinde kazandığım Blu TV 1 aylık aboneliğe bile el sürmeyip @Bully ’e hediye etmiştim.
Ben sanal alemde gizliliğe önem veririm. Para almak para vermek olaylarından uzak dururum.

Forumun film etkinliğinde kazandığım Blu TV 1 aylık aboneliğe bile el sürmeyip @Bully ’e hediye etmiştim.
Ben sanal alemde gizliliğe önem veririm. Para almak para vermek olaylarından uzak dururum.
Nasıl hediye ettin ? 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Para işin espirisi Dosi Hanım. Nükte bu kadar zor değildi :D

Ordan konuyu reelde çalışarak aldığın para harici kasadaki parandan bile haberimzi oldu şimdi. Tekin duysa tekin sonuçta paran için herşeyi yapar :F

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi