@Yakamoz-Asi a birincilik yaramadı artık foruma da girmiyor bilsem böyle devamsızlık yapacak oy verirdim benim oy verdiklerim genelde birinci olamıyor ordan darbeyi indirirdik
@Yakamoz-Asi a birincilik yaramadı artık foruma da girmiyor bilsem böyle devamsızlık yapacak oy verirdim benim oy verdiklerim genelde birinci olamıyor ordan darbeyi indirirdik
Kuru iftiraBensiz günler geçirin biraz, çenemden ṣikayet ediyordunuz.
Üstüne vazife çıkarma.@Yakamoz-Asi a birincilik yaramadı artık foruma da girmiyor bilsem böyle devamsızlık yapacak oy verirdim benim oy verdiklerim genelde birinci olamıyor ordan darbeyi indirirdik
Yok sadece etiket ayarı istedim ama olmayacak gibi.
Mosi’den admine ültimatom. @BullyYok sadece etiket ayarı istedim ama olmayacak gibi.
İsteklerim olmayınca hevesim kaçar. Bu gidişle konu açmayı azaltırım bu etkinliği de 6 ayda 1 yaparım
Şimdi çıranı yaktın sayın adminin .Yanıyorsun Ozan abi hemde Marmara çıtası gibi.Şimdi @bazinga düşünsün
Aaa onu etiket etmeden yazmıştım. Niye etiket ettin. Kızdırırız.Şimdi @bazinga düşünsün
@Bully neden yaptın bunu bak ben etiket etmeden düz yazdım.Mosi hatırlatmıştı.Aaa onu etiket etmeden yazmıştım. Niye etiket ettin. Kızdırırız.
Rengim sizin gibi mor olursa bu sizin suçunuz olur
Bu sabah @12.Adam etiketlemiş bazinga’yı İlk etiketleyen o O bildirimi de görüp okurdu yazdığını.Aaa onu etiket etmeden yazmıştım. Niye etiket ettin. Kızdırırız.
Rengim sizin gibi mor olursa bu sizin suçunuz olur
An itibari ile o defteri kapadım…Bu sabah @12.Adam etiketlemiş bazinga’yı İlk etiketleyen o O bildirimi de görüp okurdu yazdığını.
Senin gibi değerli bir yöneticiden vazgeçmek istemeyecektir (Zaten seni admin gibi gördüğünü söylemişti.)
Dosi’nin mor olması demek forumun çökmesi demek
Meğerse herşey para ve hedeflerinmis. Vay be @bazinga yıllar geçti bak sadık üye bulmak zor. Dosi bile yetki için neyse umarım alırsın yetkiyi ya Dosi yada en iyisini adminim bilirYok sadece etiket ayarı istedim ama olmayacak gibi.
İsteklerim olmayınca hevesim kaçar. Bu gidişle konu açmayı azaltırım bu etkinliği de 6 ayda 1 yaparım
Günde bir kerecik etiketi çok görmezBu sabah @12.Adam etiketlemiş bazinga’yı İlk etiketleyen o O bildirimi de görüp okurdu yazdığını.
Senin gibi değerli bir yöneticiden vazgeçmek istemeyecektir (Zaten seni admin gibi gördüğünü söylemişti.)
Zamanında adamım Legendkiller vardı çok güzel içerikler paylaşırdi şimdi yok paylaştığı seyler de kurallara uymuyor artık. Co admindi. O olmadan forum olmaz derdim her gidi günler hey 😉Bu sabah @12.Adam etiketlemiş bazinga’yı İlk etiketleyen o O bildirimi de görüp okurdu yazdığını.
Kavruğumdan önce mi?Zamanında adamım Legendkiller vardı çok güzel içerikler paylaşırdi şimdi yok paylaştığı seyler de kurallara uymuyor artık. Co admindi. O olmadan forum olmaz derdim her gidi günler hey 😉
Dosi de değerli Bizim için. Emeklerini görmemek nankörlük
Para ne alaka?Meğerse herşey para ve hedeflerinmis. Vay be @bazinga yıllar geçti bak sadık üye bulmak zor. Dosi bile yetki için neyse umarım alırsın yetkiyi ya Dosi yada en iyisini adminim bilir
Legendkiller eski ya tam benim adam oyunların kraliydiKavruğumdan önce mi?
Nasıl hediye ettin ? 😱Para ne alaka?
Ben reelde çalışarak aldığım para harici paralara dokunmuyorum.
Forumun film etkinliğinde kazandığım Blu TV 1 aylık aboneliğe bile el sürmeyip @Bully ’e hediye etmiştim.
Ben sanal alemde gizliliğe önem veririm. Para almak para vermek olaylarından uzak dururum.
Para işin espirisi Dosi Hanım. Nükte bu kadar zor değildiPara ne alaka?
Ben reelde çalışarak aldığım para harici paralara dokunmuyorum.
Forumun film etkinliğinde kazandığım Blu TV 1 aylık aboneliğe bile el sürmeyip @Bully ’e hediye etmiştim.
Ben sanal alemde gizliliğe önem veririm. Para almak para vermek olaylarından uzak dururum.