Çabaların sonuç verdi konu sinek avlıyordu birden uçuşa geçtiKonuyu ateșleme çabalarımdı![]()
------
Bu ne cüret, sen ne zannediyorsun kendini?Eşyaların ile birlikte seni sandığın içine atacağım.![]()
![]()
3000 mesajlı üyeyi ciddiye bile almam
Çabaların sonuç verdi konu sinek avlıyordu birden uçuşa geçtiKonuyu ateșleme çabalarımdı![]()
Bu ne cüret, sen ne zannediyorsun kendini?Eşyaların ile birlikte seni sandığın içine atacağım.![]()
![]()
Bunun için beni mi harcadın yaniKonuyu ateșleme çabalarımdı![]()
Bunun için beni mi harcadın yani![]()
Kuş gibi ucacaksın buralardan. 🤩Çabaların sonuç verdi konu sinek avlıyordu birden uçuşa geçti@Dosi
------
Bu ne cüret, sen ne zannediyorsun kendini?
3000 mesajlı üyeyi ciddiye bile almam![]()
Ömrümün sonuna kadar burdayımKuş gibi ucacaksın buralardan. 🤩
Çok iddialısın ama bir kez yapmışsın bu gitme işini. Bir kere giden yine gider 😂Ömrümün sonuna kadar burdayımSenin burayı terk ettiğini görmeden gitmek yok bana
![]()
Bana gitmemem ve senin defterini dürmem için sebep verdinÇok iddialısın ama bir kez yapmışsın bu gitme işini. Bir kere giden yine gider 😂
İmkansızı deniyorsun. Duvara çarpmak üzeresin. ✌️😂Bana gitmemem ve senin defterini dürmem için sebep verdinArtık en büyük motivasyonum Hobbit ile olan savaşımı kazanmak…
Yıkıp geçeceğim o duvarı 👌İmkansızı deniyorsun. Duvara çarpmak üzeresin. ✌️😂
Carparsan zaten kafana yıkılacak.Yıkıp geçeceğim o duvarı 👌
Benim lakabım koca kafa hiçbir şey olmaz banaCarparsan zaten kafana yıkılacak.![]()
![]()
Öncelikle direnmeye devam kızlar @Angelica daha önce olduğundan bir değişiklik olur da hiç almayan @Royal Highness alır inşallah bir daha ki ay'a bu etiketi 😉 Tamam Melom kızma kızma sende diğer ay devam edersin yine gııız
Tebrikler @xemrexxx deyimi ile dış mihrak @Yakamoz-Asi
Veee tabi ki emeğine sağlık @Dosi cim![]()
Ekim ayının açık ada mesaj şampiyonu olan
@Yakamoz-Asi tabii ki de "Ekim Ayının En Favori Üyesi" olmalıydı ve oldu da
Tebrik ediyorum @Yakamoz-Asi![]()
Öncelikle direnmeye devam kızlar @Angelica daha önce olduğundan bir değişiklik olur da hiç almayan @Royal Highness alır inşallah bir daha ki ay'a bu etiketi 😉 Tamam Melom kızma kızma sende diğer ay devam edersin yine gııız
Tebrikler @xemrexxx deyimi ile dış mihrak @Yakamoz-Asi
Veee tabi ki emeğine sağlık @Dosi cim![]()
Öncelikle yoğun temposuna rağmen hiçbir şeyi eksik etmeyen @Dosi yi tebrik ediyorum.
Ardından da her anlamda foruma (özellikle Ekim ayı içerisinde) damga vurup bu kazanımla başarılarını taçlandıran @Yakamoz-Asi ye tebriklerimi iletiyorum.![]()
Senle birlikte olanın başına her an herşey gelebilir.
Lakabın profesördü , kocakafa deyince hüzünleniyorum.Benim lakabım koca kafa hiçbir şey olmaz bana
Çok güzel bir son hazırlıyorum sana![]()