Çabaların sonuç verdi konu sinek avlıyordu birden uçuşa geçti @DosiKonuyu ateșleme çabalarımdı
------
Bu ne cüret, sen ne zannediyorsun kendini?Eşyaların ile birlikte seni sandığın içine atacağım.
3000 mesajlı üyeyi ciddiye bile almam
Çabaların sonuç verdi konu sinek avlıyordu birden uçuşa geçti @DosiKonuyu ateșleme çabalarımdı
Bu ne cüret, sen ne zannediyorsun kendini?Eşyaların ile birlikte seni sandığın içine atacağım.
Bunun için beni mi harcadın yaniKonuyu ateșleme çabalarımdı
Bunun için beni mi harcadın yani
Kuş gibi ucacaksın buralardan. 🤩Çabaların sonuç verdi konu sinek avlıyordu birden uçuşa geçti @Dosi
------
Bu ne cüret, sen ne zannediyorsun kendini?
3000 mesajlı üyeyi ciddiye bile almam
Ömrümün sonuna kadar burdayım Senin burayı terk ettiğini görmeden gitmek yok banaKuş gibi ucacaksın buralardan. 🤩
Çok iddialısın ama bir kez yapmışsın bu gitme işini. Bir kere giden yine gider 😂Ömrümün sonuna kadar burdayım Senin burayı terk ettiğini görmeden gitmek yok bana
Bana gitmemem ve senin defterini dürmem için sebep verdin Artık en büyük motivasyonum Hobbit ile olan savaşımı kazanmak…Çok iddialısın ama bir kez yapmışsın bu gitme işini. Bir kere giden yine gider 😂
İmkansızı deniyorsun. Duvara çarpmak üzeresin. ✌️😂Bana gitmemem ve senin defterini dürmem için sebep verdin Artık en büyük motivasyonum Hobbit ile olan savaşımı kazanmak…
Yıkıp geçeceğim o duvarı 👌İmkansızı deniyorsun. Duvara çarpmak üzeresin. ✌️😂
Carparsan zaten kafana yıkılacak.Yıkıp geçeceğim o duvarı 👌
Benim lakabım koca kafa hiçbir şey olmaz banaCarparsan zaten kafana yıkılacak.
Öncelikle direnmeye devam kızlar @Angelica daha önce olduğundan bir değişiklik olur da hiç almayan @Royal Highness alır inşallah bir daha ki ay'a bu etiketi 😉 Tamam Melom kızma kızma sende diğer ay devam edersin yine gııız
Tebrikler @xemrexxx deyimi ile dış mihrak @Yakamoz-Asi
Veee tabi ki emeğine sağlık @Dosi cim
Ekim ayının açık ada mesaj şampiyonu olan
@Yakamoz-Asi tabii ki de "Ekim Ayının En Favori Üyesi" olmalıydı ve oldu da
Tebrik ediyorum @Yakamoz-Asi
Öncelikle direnmeye devam kızlar @Angelica daha önce olduğundan bir değişiklik olur da hiç almayan @Royal Highness alır inşallah bir daha ki ay'a bu etiketi 😉 Tamam Melom kızma kızma sende diğer ay devam edersin yine gııız
Tebrikler @xemrexxx deyimi ile dış mihrak @Yakamoz-Asi
Veee tabi ki emeğine sağlık @Dosi cim
Öncelikle yoğun temposuna rağmen hiçbir şeyi eksik etmeyen @Dosi yi tebrik ediyorum.
Ardından da her anlamda foruma (özellikle Ekim ayı içerisinde) damga vurup bu kazanımla başarılarını taçlandıran @Yakamoz-Asi ye tebriklerimi iletiyorum.
Senle birlikte olanın başına her an herşey gelebilir. Yıldırımda düşer , 🌈 da çıkar. @Yakamoz-Asi @Dosi
Lakabın profesördü , kocakafa deyince hüzünleniyorum.Benim lakabım koca kafa hiçbir şey olmaz bana
Çok güzel bir son hazırlıyorum sana
Tebrik ederim @Yakamoz-Asi