Konulara teşrif ettiğine göre burdaki işleme el atabilirsin @bazinga
@Yakamoz-Asi @Bully
İşlem yapacağın isimleri etiket ettim. İşin kolaylaşsın
İşlem yapacağın isimleri etiket ettim. İşin kolaylaşsın
Devir teslim işlemi gerçekleşsin artıkKonulara teşrif ettiğine göre burdaki işleme el atabilirsin @bazinga@Yakamoz-Asi @Bully
İşlem yapacağın isimleri etiket ettim. İşin kolaylaşsın![]()
Geç kaldın gerçekleşti bile.
Çoktan yapıldı
Geç kaldın gerçekleşti bile.![]()
Etmeyedebilir aslında ya. Bu sayede foruma giriyor bazen fena mı? Buda bir fikir tâbi. 😅Çoktan yapıldı
Bir gün rötar ile kurtardık.
@bazinga bana etiket takma yetkisi verisinde iki de bir rahatsız etmeyelim![]()
Konulara teşrif ettiğine göre burdaki işleme el atabilirsin @bazinga@Yakamoz-Asi @Bully
İşlem yapacağın isimleri etiket ettim. İşin kolaylaşsın![]()
Sen bi sus aman, tam işi bağlıyorumEtmeyedebilir aslında ya. Bu sayede foruma giriyor bazen fena mı? Buda bir fikir tâbi. 😅
@Yakamoz-Asi hayırlı olsun etiketin, yakıştıÇoktan yapıldı
Bir gün rötar ile kurtardık.
@bazinga bana etiket takma yetkisi verisinde iki de bir rahatsız etmeyelim![]()
Admin'in iki üç dakika sanalda olsa fikirlerini öğrenmiş oluyoruz. Bir de böyle düşün. Hmm. Hilmi bunu beğendi. 🥰
@Yakamoz-Asi hayırlı olsun etiketin, yakıştı1 gün rötarla kavuştun
Yetkiyi kaparsın inşallah Zeyno
Gelecek ay 2’sinde başlar artık oylama![]()
5-6’da olur. Acelemiz yok. @Yakamoz-Asi çok emek verdi konuyada mesajları ile. Biraz dolansın@Yakamoz-Asi hayırlı olsun etiketin, yakıştı1 gün rötarla kavuştun
Yetkiyi kaparsın inşallah Zeyno
Gelecek ay 2’sinde başlar artık oylama![]()
5-6’da olur. Acelemiz yok. @Yakamoz-Asi çok emek verdi konuyada mesajları ile. Biraz dolansın![]()
İki ay taşıyacak değildim yani rafa kaldırdım ve paslandı hakkını helal et sen cillop gibi yapıp güzelce takarsınTeṣekkür ederim biraz paslanmıṣ rafa kaldırmıṣsın iki ay belli.![]()
5-6’da olur. Acelemiz yok. @Yakamoz-Asi çok emek verdi konuyada mesajları ile. Biraz dolansın![]()
5 Aralık Türkiye Saati 22’de anlaşıldı o zaman
1’inde başlasa bile bu mümkün olmaz. Sonuç olarak ön eleme ve final turları ile nerden baksan 4-5 Aralık yapar
Nasıl oluyor ki çok önemli değil ama ayin 5 i bugun etiketi almış takmış. Diğer oylama nasıl yetişmiyor ayların günü mü kısaldı uzadı haberimiz yok 😂1’inde başlasa bile bu mümkün olmaz. Sonuç olarak ön eleme ve final turları ile nerden baksan 4-5 Aralık yapar
Yani senin etiket nerden baksan 7 Aralık öncesi alınmaz
Bu dönem Ön eleme turumuz normale göre kısa tutuldu çünkü çok bariz fark attı o 3 üye.Nasıl oluyor ki çok önemli değil ama ayin 5 i bugun etiketi almış takmış. Diğer oylama nasıl yetişmiyor ayların günü mü kısaldı uzadı haberimiz yok 😂
Anladım şimdi.Bu dönem Ön eleme turumuz normale göre kısa tutuldu çünkü çok bariz fark attı o 3 üye.
Şimdi diyelim 1 Aralık açtım. Oylama genelde 2 gün sürüyor.
3 Aralık final olursa 5 Aralık sonuçlanır. (Benim yoğunluğuma göre bu tarih ileri atılabilir)
Misal 1 Aralık Pazar gününe denk geliyor. Benim bazı hafta sonlarım planlarım oluyor. Büyük olasılıkla anketi o güne açmam.
Anlaşılır oldu umarım![]()